Opel weer hoofdsponsor Feyenoord

Karl Howkins, Bennie Wijnstekers, Jordy Clasie en Ronald Koeman»
Karl Howkins, Bennie Wijnstekers, Jordy Clasie en Ronald Koeman ANP

Autofabrikant Opel is de komende vier jaar de hoofd- en shirtsponsor van Feyenoord.

Opel is de opvolger van verzekeraar ASR, die de laatste maanden van dit seizoen de plaats op het shirt al afstond aan Diergaarde Blijdorp.

Behalve het eerste elftal sponsort Opel tot medio 2017 ook de jeugdopleiding en Sportclub Feyenoord. Het zou gaan om een bedrag van circa vijf miljoen euro per jaar.

Lange geschiedenis

Commercieel directeur Mark Koevermans is blij met de deal. "Het is mooi en goed voor de uitstraling van onze club dat zo'n gerenommeerd merk zich met een meerjarig contract nadrukkelijk aan ons wil verbinden."

Opel was ook in de jaren 1984-1989 al hoofdsponsor van Feyenoord. "De lange geschiedenis die Opel en Feyenoord reeds met elkaar hebben, bewijst bovendien dat het twee sterke merken zijn die ook heel goed bij elkaar passen", aldus Koevermans.

Deel deze pagina

Video

  • video Feyenoord met oude bekende in zee Feyenoord heeft in Opel een nieuwe hoofdsponsor gevonden. Het is niet de eerste keer dat het autobedrijf de... borst van het shirt van de Rotterdammers prijkt.
  • video Feyenoord: Opel 'droomkandidaat' Mark Koevermans, commercieel directeur van Feyenoord, vertelt over de nieuwe hoofdsponsor van de club: Opel.

Video en Audio

  • » Ehren: niet onze beste wedstrijd Audio De reactie van Den Bosch-coach Raoul Ehren na het 0-0 gelijkspel tegen Kampong in de...31 okt 2014, 19 keer afgespeeld
  • » ATP Parijs 2014: Federer-Raonic Video Beelden van de partij tussen Roger Federer en Milos Raonic in de kwartfinales van het...31 okt 2014, 953 keer afgespeeld
  • » Kampong blij met punt tegen Den Bosch Audio De reactie van Kampong-coach Stijn van Roosendaal na het 0-0 gelijkspel in en tegen Den Bosch in de...31 okt 2014, 19 keer afgespeeld

Meer video en audio