Opel weer hoofdsponsor Feyenoord

Karl Howkins, Bennie Wijnstekers, Jordy Clasie en Ronald Koeman»
Karl Howkins, Bennie Wijnstekers, Jordy Clasie en Ronald Koeman ANP

Autofabrikant Opel is de komende vier jaar de hoofd- en shirtsponsor van Feyenoord.

Opel is de opvolger van verzekeraar ASR, die de laatste maanden van dit seizoen de plaats op het shirt al afstond aan Diergaarde Blijdorp.

Behalve het eerste elftal sponsort Opel tot medio 2017 ook de jeugdopleiding en Sportclub Feyenoord. Het zou gaan om een bedrag van circa vijf miljoen euro per jaar.

Lange geschiedenis

Commercieel directeur Mark Koevermans is blij met de deal. "Het is mooi en goed voor de uitstraling van onze club dat zo'n gerenommeerd merk zich met een meerjarig contract nadrukkelijk aan ons wil verbinden."

Opel was ook in de jaren 1984-1989 al hoofdsponsor van Feyenoord. "De lange geschiedenis die Opel en Feyenoord reeds met elkaar hebben, bewijst bovendien dat het twee sterke merken zijn die ook heel goed bij elkaar passen", aldus Koevermans.

Deel deze pagina

Video

  • video Feyenoord met oude bekende in zee Feyenoord heeft in Opel een nieuwe hoofdsponsor gevonden. Het is niet de eerste keer dat het autobedrijf de... borst van het shirt van de Rotterdammers prijkt.
  • video Feyenoord: Opel 'droomkandidaat' Mark Koevermans, commercieel directeur van Feyenoord, vertelt over de nieuwe hoofdsponsor van de club: Opel.

Video en Audio

  • » "Voor iedereen lekker dat ik terug ben" Video De reactie van PSV-speler Memphis Depay na de Europa Leaguewedstrijd PSV-Panathinaikos (1-1).24 okt 2014, 5259 keer afgespeeld
  • » Pasveer voelde 1-1 aankomen Video De reactie van PSV-doelman Remko Pasveer na de Europa Leaguewedstrijd PSV-Panathinaikos (1-1).23 okt 2014, 3406 keer afgespeeld
  • » Van de Leur dacht aan zelfmoord Video Na enkele turbulente jaren spreekt voormalig topturnster Verona van de Leur zich uit in een...23 okt 2014, 9550 keer afgespeeld

Meer video en audio