Opel weer hoofdsponsor Feyenoord

Karl Howkins, Bennie Wijnstekers, Jordy Clasie en Ronald Koeman»
Karl Howkins, Bennie Wijnstekers, Jordy Clasie en Ronald Koeman ANP

Autofabrikant Opel is de komende vier jaar de hoofd- en shirtsponsor van Feyenoord.

Opel is de opvolger van verzekeraar ASR, die de laatste maanden van dit seizoen de plaats op het shirt al afstond aan Diergaarde Blijdorp.

Behalve het eerste elftal sponsort Opel tot medio 2017 ook de jeugdopleiding en Sportclub Feyenoord. Het zou gaan om een bedrag van circa vijf miljoen euro per jaar.

Lange geschiedenis

Commercieel directeur Mark Koevermans is blij met de deal. "Het is mooi en goed voor de uitstraling van onze club dat zo'n gerenommeerd merk zich met een meerjarig contract nadrukkelijk aan ons wil verbinden."

Opel was ook in de jaren 1984-1989 al hoofdsponsor van Feyenoord. "De lange geschiedenis die Opel en Feyenoord reeds met elkaar hebben, bewijst bovendien dat het twee sterke merken zijn die ook heel goed bij elkaar passen", aldus Koevermans.

Deel deze pagina

Video

  • video Feyenoord met oude bekende in zee Feyenoord heeft in Opel een nieuwe hoofdsponsor gevonden. Het is niet de eerste keer dat het autobedrijf de... borst van het shirt van de Rotterdammers prijkt.
  • video Feyenoord: Opel 'droomkandidaat' Mark Koevermans, commercieel directeur van Feyenoord, vertelt over de nieuwe hoofdsponsor van de club: Opel.

Video en Audio

  • » Reijners: "Zeker kans om WK te halen" Audio De Nederlandse voetbalsters beginnen tegen Schotland aan de play-offs van de WK-kwalificatie. De...23 sep 2014, 51 keer afgespeeld
  • » Blaak: ik heb niets te verliezen Video De reactie van wielrenster Chantal Blaak voorafgaand aan de tijdrit voor de vrouwen op het WK...23 sep 2014, 879 keer afgespeeld
  • » Van Dijk: wil trui niet kwijt Video Ellen van Dijk wil in Ponferrada opnieuw wereldkampioenen tijdrijden worden. "Ik wil die trui niet...23 sep 2014, 2574 keer afgespeeld

Meer video en audio