Pellè voor vier jaar naar Feyenoord

Graziano Pellè»
Graziano Pellè Pro Shots

Graziano Pellè heeft een contract tot medio 2017 bij Feyenoord getekend. Dat maakte de Rotterdamse club zaterdag bekend.

Feyenoord neemt de aanvaller over van Parma, waarvan Pellè dit seizoen wordt gehuurd.

Pellè beleeft in Rotterdam het beste seizoen uit zijn carrière. In veertien competitieduels scoorde hij veertien keer. Technisch directeur Martin van Geel wilde de speler daarom graag voor langere tijd vast leggen.

De 27-jarige Pellè is blij met zijn langere verblijf in Rotterdam. "Het is geen geheim dat ik het hier ontzettend naar mijn zin heb. Ik voel heel veel vertrouwen bij Feyenoord."

Ook Van Geel is erg opgetogen: "Graziano laat niet alleen als aanspeelpunt het elftal beter voetballen, maar is daarnaast met zijn doelpunten zeer belangrijk voor ons."

Deel deze pagina

Video

  • video Pellè gelukkig in "tweede vaderland" Spits Graziano Pellè heeft een contract tot medio 2017 getekend bij Feyenoord. De Rotterdammers huren tot... medio 2013 de aanvaller nog van Parma.
  • video Koeman: "Pellè krijgt waardering" Een interview van verslaggever Angelo Terwiel met Feyenoord-trainer Ronald Koeman nadat spits Graziano Pellè... definitief is overgenomen van Parma.
  • video Van Geel: "Ideale spits Feyenoord" Een interview van verslaggever Angelo Terwiel met Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord, nadat... spits Graziano Pellè voor vier jaar is vastgelegd.

Audio

  • Van Geel blij met contract Pellè Technisch directeur Martin van Geel reageert op het vierjarig contract dat Feyenoord heeft afgesloten met de Italiaanse aanvaller... Graziano Pellè.

Video en Audio

  • » "Een echt salomonsoordeel" Audio NOS-correspondent Joost van Egmond reageert op de straf die Servië en Albanië hebben gekregen na...24 okt 2014, 306 keer afgespeeld
  • » ATP Basel 2014: Dimitrov-Pospisil Video Beelden van de partij tussen Grigor Dimitrov en Vasek Pospisil in de tweede ronde van het...24 okt 2014, 2020 keer afgespeeld
  • » ATP Valencia 2014: Murray-Fognini Video Beelden van de partij tussen Andy Murray en Fabio Fognini in de tweede ronde van het ATP-toernooi...24 okt 2014, 1294 keer afgespeeld

Meer video en audio