NOS NieuwsAangepast

Column Sylvie: een knaljaar!

In een gisteren verschenen column in tijdschrift Grazia vertelt Sylvie van der Vaart over het geweldige eindejaarsfeest dat ze gehad heeft. Zij en haar man Rafael zijn "proostend 2013 ingegaan", schrijft ze.

De column is duidelijk al voor het feest geschreven. Gisterochtend werd bekend dat Rafael zijn vrouw op het feest geslagen heeft, en dat de twee gaan scheiden.

Over het incident wordt met geen woord gerept, terwijl Sylvie doet alsof het oud en nieuwfeest al achter de rug is. "Dat werd: catering, champagne, en volumeknop op loud."

Sylvie had toen ze de column schreef nog vertrouwen in het huwelijk, zo lijkt het. "2013 wordt voor ons het jaar waarin we écht kunnen settelen".

Een stukje literaire vrijheid

Adjunct-hoofdredacteur Nobel van Grazial noemt het "een stukje literaire vrijheid". Omdat de column pas op 2 januari zou verschijnen besloot Sylvie in overleg met de redactie het stukje over het eindejaarsfeest in de verleden tijd te schrijven.

Toen het nieuws over de breuk gisteren naar buiten kwam was het blad al gedrukt. Van der Vaart heeft een wekelijkse column in Grazia. Nobel heeft "geen idee of die van komende week binnen gaat komen".

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl