Serious Request: 12,3 miljoen euro

De actie Serious Request van 3FM heeft een recordbedrag van 12.251.667 euro opgeleverd»
De actie Serious Request van 3FM heeft een recordbedrag van 12.251.667 euro opgeleverd 3FM

De actie Serious Request van radio 3FM heeft voor het eerst meer dan 10 miljoen euro opgebracht. Vorig jaar werd 8,6 miljoen voor het goede doel binnengehaald; dit jaar stond de teller na zes dagen actievoeren op 12.251.667 euro.

Dat bedrag werd bekendgemaakt nadat de dj's Giel Beelen, Michiel Veenstra en Gerard Ekdom om 21.00 uur het Glazen Huis hadden verlaten.

Babysterfte

Het Glazen Huis stond dit jaar in Enschede. De opbrengst uit het aanvragen van verzoeknummers, veilingen en andere inzamelingsacties gaat naar het bestrijden van babysterfte.

Vanmiddag werd al duidelijk dat het record van vorig jaar zou worden gebroken. Toen was al bijna het eindbedrag van 2011 binnen.

Deel deze pagina

Video

Opnieuw een recordopbrengst Serious Request

Opnieuw een recordopbrengst van de actie Serious Request van 3FM. Vanmiddag was al duidelijk dat de opbrengst meer zou zijn dan de... 8,6 miljoen euro van vorig jaar.

Audio

  • Giel Beelen: het werd alleen maar meer, beter en mooier De jaarlijkse inzamelactie 3FM Serious Request haalde dit jaar weer veel geld op. Dit keer voor het voorkomen van babysterfte.... Gisteravond mochten Gerard Ekdom, Giel Beelen en Michiel Veenstra hun glazen huis uit, en kwam er een einde aan de actie. Paul Sanders maakte een verslag van de laatste dag.

Video en Audio

  • » Storm en hoogwater bij Holwerd Video Vanochtend zullen er geen veerboten van en naar Ameland vertrekken, omdat vanwege het hoge water de...22 okt 2014, 699 keer afgespeeld
  • » Onderzeeër opnieuw gezien in Zweedse wateren Video De buitenlandse onderzeeër die zich in Zweedse wateren zou bevinden, is de afgelopen dagen opnieuw...22 okt 2014, 248 keer afgespeeld
  • » Ambulance rijdt vaker voor drugs Video De Amsterdamse ambulance moet veel vaker uitrukken voor mensen die onwel raken door drugsgebruik...22 okt 2014, 31 keer afgespeeld

Meer video en audio