Lazio passeert Inter in Serie A

Carvalho Hernanes»
Carvalho Hernanes EPA

Lazio heeft in de Serie A de tweede plaats overgenomen van Internazionale.

De ploeg uit Rome won bij Sampdoria (0-1), terwijl Inter thuis tegen Genoa op 1-1 bleef steken.

Fiorentina won bij Palermo (0-3) en deelt nu de derde plaats met Inter.

De Braziliaanse middenvelder Carvalho Hernanes tekende na ruim een half uur voor de winnende treffer voor Lazio.

In Milaan opende Ciro Immobile namens Genoa de score. Pas kort voor tijd maakte Esteban Cambiasso de 1-1 voor de thuisploeg.

Fiorentina nam pas na rust afstand van Palermo en had daar onder meer twee strafschoppen in de laatste tien minuten voor nodig.

AS Roma overtuigend langs Milan

AS Roma stuitte de opmars van AC Milan, dat een zwakke seizoenstart te boven leek te zijn gekomen, door thuis de 'rossoneri' met 4-2 te verslaan.

Roma, waar Maarten Stekelenburg reservedoelman was, leidde bij de rust al met 3-0 door goals van Christian Burdisso, Daniel Osvaldo en Erik Lamela, die na de pauze ook de 4-0 voor zijn rekening nam.

In de slotfase kreeg Roma-speler Marquinhos rood, waarna Giampaolo Pazzini en Bojan Krkic de score voor Milan nog een iets draaglijker aanzien gaven.

Bij de Milanezen bleef Urby Emanuelson op de bank.

Deel deze pagina

Video en Audio

  • » Olympische 500 meter in Thialf Audio Het was een thriller eersteklas op 10 februari 2014 in Sotsj. De strijd tussen Jan Smeekens en de...31 okt 2014, 19 keer afgespeeld
  • » Smeekens troeft Mulder af op 500 meter Video Jan Smeekens verslaat Michel Mulder op de tweede 500 meter van de KPN NK afstanden en pakt daarmee...31 okt 2014, 794 keer afgespeeld
  • » Wüst: stiekem beetje zenuwachtig Video Ireen Wüst was superieur op de 1.500 meter bij de NK afstanden. Ze reed een nieuw...31 okt 2014, 2424 keer afgespeeld

Meer video en audio