Huidartsen Limburg naar Catharina

Catharina ziekenhuis»
Catharina ziekenhuis Catharina ziekenhuis

Dermatologen van het Academisch Ziekenhuis Maastricht (AZM) gaan de dermatologische zorg verlenen in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven. Dat hebben de ziekenhuizen vrijdag bekendgemaakt.

De beide ziekenhuizen zijn een blijvende samenwerking aangegaan op dermatologisch gebied waarbij de Maastrichtse dermatologen de leiding krijgen.

Ontslag

De vier leden van de maatschap dermatologie in het Catharina werden onlangs ontslagen, omdat ze zonder toestemming van het ziekenhuis, een eigen praktijk dermatologie buiten het ziekenhuis waren begonnen.

Volgens het Catharina Ziekenhuis lieten de huidartsen zich betalen voor zorg die ook al door de verzekering betaald werd. De vier ontslagen dermatologen zeggen dat ze wel toestemming hadden voor hun eigen praktijk.

De Maastrichtse huidartsen beginnen pas op 17 mei in Eindhoven. Op die dag gaat het ontslag van de vier huidige dermatologen in. Tot die tijd blijven zij werkzaam in het Catharina Ziekenhuis.

Deel deze pagina

Video en Audio

  • » "Guldens, florijnen en dukaten" Audio De Nederlandsche Bank viert het 200-jarig bestaan. Door de oprichting van De Nederlandsche Bank...24 apr 2014, 7 keer afgespeeld
  • » Windenergie is onnodig duur Video Dat blijkt uit onderzoek van de NOS. Dat komt doordat de overheid de grondprijzen, kunstmatig hoog...24 apr 2014, 405 keer afgespeeld
  • » "Asielbeleid nog altijd onder de maat" Video Het asielbeleid in Nederland is nog altijd niet humaan genoeg. Dat zegt stichting VluchtelingenWerk...24 apr 2014, 202 keer afgespeeld

Meer video en audio