Huidartsen Limburg naar Catharina

Catharina ziekenhuis»
Catharina ziekenhuis Catharina ziekenhuis

Dermatologen van het Academisch Ziekenhuis Maastricht (AZM) gaan de dermatologische zorg verlenen in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven. Dat hebben de ziekenhuizen vrijdag bekendgemaakt.

De beide ziekenhuizen zijn een blijvende samenwerking aangegaan op dermatologisch gebied waarbij de Maastrichtse dermatologen de leiding krijgen.

Ontslag

De vier leden van de maatschap dermatologie in het Catharina werden onlangs ontslagen, omdat ze zonder toestemming van het ziekenhuis, een eigen praktijk dermatologie buiten het ziekenhuis waren begonnen.

Volgens het Catharina Ziekenhuis lieten de huidartsen zich betalen voor zorg die ook al door de verzekering betaald werd. De vier ontslagen dermatologen zeggen dat ze wel toestemming hadden voor hun eigen praktijk.

De Maastrichtse huidartsen beginnen pas op 17 mei in Eindhoven. Op die dag gaat het ontslag van de vier huidige dermatologen in. Tot die tijd blijven zij werkzaam in het Catharina Ziekenhuis.

Deel deze pagina

Video en Audio

  • » Spanning Jeruzalem loopt op Video De Israëlische anti-terreureenheid heeft een man doodgeschoten die wordt verdacht van de aanslag...30 okt 2014, 6575 keer afgespeeld
  • » OM sluit aanhoudingen jihadisten niet uit Video Van zes mannen is het paspoort in beslag genomen. Het Openbaar Ministerie vermoedt dat zij...30 okt 2014, 0 keer afgespeeld
  • » "Patatoorlog in Napels" Video Waar in de wereld kun je lekkerder eten dan in Italië? Eigenlijk nergens. Toch zoeken de Italianen...30 okt 2014, 130 keer afgespeeld

Meer video en audio