Timmermans terug op Facebook

De nieuwe pagina van minister Timmermans»
De nieuwe pagina van minister Timmermans Facebook

Minister Timmermans van Buitenlandse Zaken heeft zijn Facebookpagina nieuw leven ingeblazen. "Vanavond, over een klein uurtje, begint in de Kamer de behandeling van de BZ begroting. Een mooi moment om weer met Facebook te beginnen", schreef hij vanavond op het sociale netwerk.

De PvdA-politicus heeft nu een fanpagina, die mensen kunnen volgen zonder een vriendschapsverzoek te doen.

Agressief

Timmermans stopte in november met zijn Facebookberichten toen hij door zijn online 'vrienden' hard werd aangevallen over zijn Gaza-beleid. Hij vond dat de grens was bereikt, toen de reacties agressief werden.

In NRC Handelsblad zegt de minister vandaag dat hij het werk van Buitenlandse Zaken zichtbaarder wil maken. Hij wil, net als de Amerikaanse minister Hillary Clinton, iedereen op zijn ministerie stimuleren gebruik te maken van sociale media.

Deel deze pagina

Video en Audio

  • » De storm op Ameland Video De storm op het strand van Ameland. Video: Quirien van Os.21 okt 2014, 0 keer afgespeeld
  • » Chinezen praten over aanpassing wetgeving Video De Communistische Partij van China lijkt te luisteren naar de kritiek van de man in de straat op de...21 okt 2014, 272 keer afgespeeld
  • » Verlamde man kan weer lopen Video Een man die vanaf zijn middel verlamd was, kan weer lopen nadat hij een revolutionaire medische...21 okt 2014, 1380 keer afgespeeld

Meer video en audio