Dode parachutist geïdentificeerd

Bij vliegveld Teuge werd maandagmiddag een dode parachutist gevonden»
Bij vliegveld Teuge werd maandagmiddag een dode parachutist gevonden ANP

De dode parachutist die vanmiddag bij Teuge werd gevonden, is een inwoner (48) van Schijndel. De familie van de man is geïnformeerd. Wat er precies is misgegaan, wordt nog onderzocht.

Het lichaam van de man werd aan het begin van de middag door twee mensen gevonden. Het stoffelijk overschot lag midden in een weiland en was vanaf de weg niet te zien.

Zaterdag

Volgens de politie is de parachutist al op zaterdag 8 december uit een vliegtuig gesprongen dat van Teuge was opgestegen.

Het Nationaal Paracentrum Teuge had eerst geen idee van wie het stoffelijk overschot was. Er werd geen parachutist vermist.

Deel deze pagina

Video

Parachute dode man Teuge ging niet open

De parachute en de reserveparachute van de 48 jarige man die gistermiddag dood in een weiland werd gevonden, zijn niet opengegaan.... Dat zegt het Nationaal Paracentrum Teuge.

Audio

  • 'Bizar dat parachutist niet eerder als vermist is opgegeven' Esther Naber, woordvoerder van de politie Noord- en Oost-Gelderland, legt uit hoe de identiteit is achterhaald van de onbekende... parachutist die gisteren werd gevonden bij Teuge.

Video en Audio

Meer video en audio