Zalando opnieuw irritantste reclame

Zalando-reclame»
Zalando-reclame YouTube

De Loden Leeuw voor de irritantste tv-reclame van het afgelopen jaar gaat naar een spotje van Zalando. Daarin zit bij een vrouw bij de dokter die tot verbijstering van de arts bij elke nies van kleding verandert.

Vorig jaar werd een ander spotje van Zalando ook al uitgeroepen tot irritantste commercial. Toen ging het om een spotje met nudisten.

Het beeldje werd door TROS-programma Radar uitgereikt. Volgens het consumentenprogramma ging 62 procent van de ruim 127.000 stemmen naar Zalando.

Patricia Paay

De Loden Leeuw Persoonlijkheidsprijs ging naar Patricia Paay. Ze bleef met 33 procent van de stemmen Tatjana (28 procent) voor. Patricia Paay was te zien in een reclame voor het Miljoenenspel. Tatjana is te zien in een spotje van Basic-Fit.

In de categorie 'irritantste reclame' waren verder Simpel, Specsavers, de Nederlandse Energie Maatschappij en SIRE genomineerd. Bij de persoonlijkheidsprijs kon ook gestemd worden op Jörgen Raymann (Robijn), Winston Gerschtanowitz (Vodafone) en Cas Jansen & Jack Wouterse (C1000).

Deel deze pagina

Video

Video en Audio

Meer video en audio