Ontvlambare stoofpeertjes terug

 »
  Jumbo

Jumbo roept stoofpeertjes van het huismerk terug, omdat de verpakking vlam kan vatten in de magnetron. De supermarktketen waarschuwt daarvoor op zijn website en in een krantenadvertentie.

Op de verpakking staat ten onrechte vermeld dat de stoofpeertjes in de magnetron opgewarmd kunnen worden. Het etiket blijkt dan echter in brand te kunnen vliegen. Het gaat om stoofpeertjes met een houdbaarheidsdatum tot 5 januari.

Jumbo benadrukt dat er niks mis is met de stoofpeertjes zelf. Wie ze in de magnetron wil opwarmen, kan dat doen door ze uit de originele verpakking te halen en in een afgedekte schaal te doen.

Klanten die het product niet willen gebruiken, kunnen de peertjes terugbrengen en hun geld terugkrijgen. Een aankoopbon is niet nodig.

Deel deze pagina

Audio

  • Jumbo roept stoofperen terug Jumbo roept stoofpeertjes van het huismerk terug, omdat de verpakking vlam kan vatten in de magnetron. Dat komt door een metaaldeel... in het etiket, zegt Jumbo.

Video en Audio

  • » Doden bij granaatinslagen Donetsk Video In het oosten van Oekraïne zijn granaten ingeslagen op een schoolplein. De school staat in de stad...1 okt 2014, 386 keer afgespeeld
  • » Gouden Windei voor Capri-Sun drankje Audio Coca-Cola heeft een prijs gewonnen voor het drankje Capri-Sun Multivitamin. Het Gouden Windei, van...1 okt 2014, 103 keer afgespeeld
  • » Ivo Opstelten als James Bond Video "Opstelten. Ivo Opstelten". De minister van Veiligheid en Justitie kruipt voor één keer in de huid...1 okt 2014, 5299 keer afgespeeld

Meer video en audio