Ontvlambare stoofpeertjes terug

 »
  Jumbo

Jumbo roept stoofpeertjes van het huismerk terug, omdat de verpakking vlam kan vatten in de magnetron. De supermarktketen waarschuwt daarvoor op zijn website en in een krantenadvertentie.

Op de verpakking staat ten onrechte vermeld dat de stoofpeertjes in de magnetron opgewarmd kunnen worden. Het etiket blijkt dan echter in brand te kunnen vliegen. Het gaat om stoofpeertjes met een houdbaarheidsdatum tot 5 januari.

Jumbo benadrukt dat er niks mis is met de stoofpeertjes zelf. Wie ze in de magnetron wil opwarmen, kan dat doen door ze uit de originele verpakking te halen en in een afgedekte schaal te doen.

Klanten die het product niet willen gebruiken, kunnen de peertjes terugbrengen en hun geld terugkrijgen. Een aankoopbon is niet nodig.

Deel deze pagina

Audio

  • Jumbo roept stoofperen terug Jumbo roept stoofpeertjes van het huismerk terug, omdat de verpakking vlam kan vatten in de magnetron. Dat komt door een metaaldeel... in het etiket, zegt Jumbo.

Video en Audio

  • » Stadhuis Iguala in brand gestoken Video De zaak van de verdwenen studenten in Iguala maakt volgens veel Mexicanen pijnlijk duidelijk hoe...23 okt 2014, 619 keer afgespeeld
  • » "We wachten nog tot de lampen aangaan" Audio Vier veteranen verzamelen net voor zonsondergang aan de zuidkant van de nieuwe Waalbrug bij...23 okt 2014, 53 keer afgespeeld
  • » Rellen na aanslag Jeruzalem Video Er waren rellen vanavond in Oost-Jeruzalem na een aanslag eerder vandaag op voetgangers die bij een...23 okt 2014, 204 keer afgespeeld

Meer video en audio