Eurlings nieuwe topman KLM

Camiel Eurlings»
Camiel Eurlings ANP

Oud-minister Camiel Eurlings wordt volgend jaar de opvolger van KLM-topman Peter Hartman. Dat bevestigen bronnen aan de NOS.

De benoeming wordt volgend jaar procedureel afgerond en dan volgt de officiƫle mededeling. Hartman gaat in 2014 met pensioen.

De 39-jarige Eurlings werd na zijn vertrek uit de politiek in april 2011 directeur bij de vrachtdivisie van Air France-KLM. Hij is de voorbije anderhalf jaar klaargestoomd voor de top van de luchtvaartmaatschappij, zeggen ingewijden.

Deel deze pagina

Audio

  • Eurlings klaargestoomd als topman KLM Voormalig minister en CDA-prominent Camiel Eurlings wordt de nieuwe topman van de KLM. Dat zeggen bronnen tegen de NOS.... Verslaggever Louis Dekker.
  • Atsma: goed dat Eurlings dit gaat doen Camiel Eurlings wordt de nieuwe baas van KLM. Dat is voor 99 procent zeker. De oud-CDA-minister werkt nu bijna twee jaar bij de... luchtvaartmaatschappij. Partijgenoot Joop Atsma reageert op de nieuwe baan van Eurlings.

Video en Audio

  • » Cream bassist Jack Bruce overleden Video Hij gold als een van de beste basgitaristen in de popmuziek, Jack Bruce. Hij werd wereldberoemd...25 okt 2014, 4735 keer afgespeeld
  • » Iraaks leger herovert stad bij Bagdad Video Op sommige plaatsen in Irak worden de strijders van terreurgroep Islamitische Staat langzaam...25 okt 2014, 5938 keer afgespeeld
  • » IS teruggedrongen in Irak Video Op sommige plaatsen in Irak worden de strijders van terreurgroep Islamitische Staat langzaam...25 okt 2014, 4825 keer afgespeeld

Meer video en audio