Miljoenen pizza's uit de schappen

Pizza»
Pizza Tamara Pots / NOS

Pizza-producent Wagner roept miljoenen pizza's terug nadat twee Duitse consumenten metaaldeeltjes in de producten hadden gevonden.

In Duitsland gaat het om negen miljoen pizza's die uit de schappen worden gehaald. Hoeveel het er in Nederland zijn, is nog onbekend.

Geld terug

Het gaat om alle varianten van Wagner Sensazione en Big Pizza, met een houdbaarheidsdatum tussen maart 2013 en november 2013. De datum staat op de zijkant van de verpakking.

Volgens Wagner zijn andere producten niet getroffen.

Klanten die een van de betreffende pizza's hebben gekocht, kunnen hun geld terugkrijgen als ze de streepjescode samen met de zijkant waarop de houdbaarheidsdatum staat, terugsturen naar Wagner.

Deel deze pagina

Audio

  • 'Metaaldeeltjes in pizza mogelijk door transportmachine' Pizza-producent Wagner roept miljoenen pizza's terug nadat twee Duitse consumenten metaaldeeltjes in de producten hadden gevonden.... ValĂ©rie Vangeel van producent Wagner vertelt waar de deeltjes mogelijk vandaan komen.

Video en Audio

  • » Stadhuis Iguala in brand gestoken Video De zaak van de verdwenen studenten in Iguala maakt volgens veel Mexicanen pijnlijk duidelijk hoe...23 okt 2014, 448 keer afgespeeld
  • » "We wachten nog tot de lampen aangaan" Audio Vier veteranen verzamelen net voor zonsondergang aan de zuidkant van de nieuwe Waalbrug bij...23 okt 2014, 28 keer afgespeeld
  • » Rellen na aanslag Jeruzalem Video Er waren rellen vanavond in Oost-Jeruzalem na een aanslag eerder vandaag op voetgangers die bij een...23 okt 2014, 134 keer afgespeeld

Meer video en audio