Juventus en Milan zegevieren

Antonio Conte»
Antonio Conte EPA

Juventus heeft zijn leidende positie in de Serie A met succes verdedigd door op Sicilië met 1-0 van Palermo te winnen.

Stephan Lichtsteiner maakte de enige treffer vijf minuten na rust. Die maakte de rentree van trainer Antonio Conte op de bank extra plezierig.

De coach van Juve zat, hoewel hij alles ontkende, een schorsing uit van vier maanden wegens zijn aandeel in een omvangrijk omkoopschandaal.

Palermo speelde het laatste kwartier met tien man, na een tweede gele kaart voor Michel Morganella. Toch drong de thuisclub daarna nog aan, echter zonder grote kansen te krijgen op de gelijkmaker.

Milan op schot

Voor AC Milan begint het er sportief zo langzamerhand wat beter uit te zien. De uitwedstrijd tegen Torino leverde een ruime zege op: 2-4. Nigel de Jong viel al na twintig minuten geblesseerd uit. Massimo Ambrosini was zijn vervanger.

Mario Santana zette de gastheer uit Turijn nog wel op voorsprong, daarna heersten de Milanezen. Robinho, Antonio Nocerino, Giampaolo Pazzini en Stephan El Shaarawy brachten dat tot uitdrukking op het scorebord. Urby Emanuelson speelde de hele wedstrijd.

Deel deze pagina

Video en Audio

  • » Kittel: tijdslimiet in mijn hoofd Video Voor sprinter Marcel Kittel is het vooral zaak om binnen de tijdslimiet te blijven in de...23 jul 2014, 44 keer afgespeeld
  • » Veelers: vechten tegen tijdslimiet Video Een interview met Giant-Shimano-renner Tom Veelers voor de start van de zeventiende etappe in de...23 jul 2014, 21962 keer afgespeeld
  • » Zeeman: met gedachte bij slachtoffers Video Een interview met Belkin-ploegleider Merijn Zeeman voor de start van de zeventiende etappe in de...23 jul 2014, 71 keer afgespeeld

Meer video en audio