Politie schiet op auto na inbraak

Politie»
Politie ANP

Politieagenten in Heerlen hebben de auto van een man beschoten die werd verdacht van een inbraak. Ze raakten de auto niet, waardoor de man van 35 aanvankelijk kon ontkomen.

Agenten hadden de auto zien staan bij een drogisterij waar was ingebroken en hadden het vermoeden dat de bestuurder iets met de inbraak te maken had. Toen ze hun auto parkeerden en de man wilden aanspreken, ramde die de politieauto en ging er vervolgens vandoor.

Achtervolging

De politieauto raakte zo zwaar beschadigd, dat de agenten niet achter de verdachte aan konden. Ze probeerden hem te laten stoppen door op de auto te schieten, maar misten doel, waardoor de inbreker kon ontkomen.

Een andere politieauto zette de achtervolging in. Uiteindelijk ramde de man een paaltje en een geparkeerde auto waarna hij rennend verder ging. Na een paar waarschuwingsschoten hield hij in en kon de politie hem aanhouden.

Kledingzaak

Bij een andere inbraak in Heerlen gingen vier mannen er op scooters vandoor. Ze hadden de ruit van een kledingzaak ingeslagen en spullen meegenomen.

De politie ging achter de mannen aan. Door gladheid gingen de inbrekers onderuit. Ze lieten de kleding op straat liggen en konden op hun scooters ontkomen.

Deel deze pagina

Video en Audio

  • » Doden bij granaatinslagen Donetsk Video In het oosten van Oekraïne zijn granaten ingeslagen op een schoolplein. De school staat in de stad...1 okt 2014, 386 keer afgespeeld
  • » Gouden Windei voor Capri-Sun drankje Audio Coca-Cola heeft een prijs gewonnen voor het drankje Capri-Sun Multivitamin. Het Gouden Windei, van...1 okt 2014, 103 keer afgespeeld
  • » Ivo Opstelten als James Bond Video "Opstelten. Ivo Opstelten". De minister van Veiligheid en Justitie kruipt voor één keer in de huid...1 okt 2014, 5299 keer afgespeeld

Meer video en audio