NOS VoetbalAangepast

Doelman Mulder staat voor rentree

Doelman Erwin Mulder staat voor zijn rentree bij Feyenoord. Zaterdag beslist trainer Ronald Koeman of de sluitpost kan meedoen in het uitduel met NAC Breda.

Mulder maakte maandag zijn rentree bij de Feyenoord-beloften na een absentie van drie maanden door een voetblessure. Hij werd in die tijd vervangen door Kostas Lamprou.

Ook Sekou Cissé is weer fit na een hamstringblessure. Alleen de geblesseerden Terence Kongolo en John Goossens zijn er zondag in Breda in ieder geval niet bij.

Pellè houdt niet van sneeuw

Graziano Pellè ging vrijdag wat eerder van het trainingsveld af dan de andere spelers. Daar hoeft volgens Koeman niets achter gezocht te worden. "Italianen hebben het niet zo op sneeuw."

De oefenmeester denkt niet dat de wedstrijd in Breda zo maar even gewonnen wordt. "NAC-uit is voor Feyenoord nooit een makkelijke wedstrijd'', zegt Koeman op de website van Feyenoord.

"Er ontstaat daar toch een bijzonder sfeertje. Een lastige horde, maar als we de lijn van de afgelopen weken willen doortrekken, zullen we die moeten nemen."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl