Weer aanhouding grensrechterzaak

Bloemen bij het hek van voetbalclub Buitenboys»
Bloemen bij het hek van voetbalclub Buitenboys Jeroen de Jager / NOS

De politie heeft een vierde persoon aangehouden in de zaak rond de mishandeling van de grensrechter in Almere. Het gaat om een 16-jarige Amsterdammer. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten, zegt de politie.

De 41-jarige grensrechter raakte afgelopen zondag ernstig gewond toen hij na een voetbalwedstrijd werd geschopt en geslagen door spelers van voetbalclub Nieuw Sloten. Hij overleed later in het ziekenhuis.

Getuigen

De politie hield maandagochtend drie jongens van de voetbalclub aan. Verschillende getuigen hebben eerder al verklaard dat er meer mensen bij de mishandeling waren betrokken.

De politie verzoekt getuigen die foto's of video van de mishandeling hebben zich te melden.

Deel deze pagina

Video

Vierde aanhouding in zaak grensrechter

De politie heeft een vierde jongen aangehouden in de zaak rond de mishandeling van de grensrechter in Almere. Het gaat om een... 16-jarige Amsterdammer. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten, zegt de politie.

Audio

  • Vierde verdachte aangehouden voor mishandeling grensrechter De politie heeft een vierde verdachte aangehouden voor de mishandeling van een grensrechter in Almere. De grensrechter stierf later... aan zijn verwondingen. Drie jongens zaten al vast voor de mishandeling. Zij werden de nacht na de mishandeling al opgepakt. Thomas Aling van de politie Midden Nederland.

Video en Audio

  • » Prinselijk paar bezoek zoo Video Nadat hun zoon George door de nanny was meegenomen, vervolgden William en Kate hun rondleiding door...20 apr 2014, 350 keer afgespeeld
  • » Het nieuws in 60 seconden (12.30 uur) Video Het belangrijkste nieuws van zondag 20 april 2014.20 apr 2014, 2676 keer afgespeeld
  • » Paus: geloof herontdekken Video Gisteravond riep paus Franciscus de gelovigen op om het geloof te herontdekken. Dat deed hij...20 apr 2014, 1495 keer afgespeeld

Meer video en audio