Blessure Messi lijkt niet ernstig

Lionel Messi»
Lionel Messi NOS

De knieblessure die Lionel Messi in het Champions League-duel van Barcelona met Benfica (0-0) heeft opgelopen lijkt mee te vallen.

Uit een eerste onderzoek is gebleken dat hij een kneuzing aan de buitenkant van zijn linkerknie heeft.

De Argentijn, die na een klein uur mocht invallen, liep de blessure op bij een duel met Benfica-doelman Artur. Na een uitgebreide blessurebehandeling verliet hij per brancard het veld. Messi zal nog verder onderzocht worden om de exacte aard van de blessure vast te stellen.

Messi is nog altijd op jacht naar het record van Gerd Müller, die in 1972 85 keer scoorde. De Argentijn staat, met nog een kleine maand te gaan, op 84 goals.

Deel deze pagina

Video

  • video Messi per brancard van het veld De schrik sloeg de Barcelona-fan even om het hart. In het Champions League-duel met Benfica raakt de... Argentijnse balvirtuoos geblesseerd aan de knie.
  • video Adriano: "Messi is weer kalm, wij ook" Lionel Messi moest in het Champions League-duel van FC Barcelona met Benfica (0-0) per brancard van het veld.... Ploeggenoot Adriano is opgelucht dat het geen ernstige blessure lijkt.

Video en Audio

  • » WK roeien dag 6: teleurstelling en goud Audio Dag 6 van het WK roeien op de Amsterdamse Bosbaan was er een van halve finales en finales. Het was...29 aug 2014, 218 keer afgespeeld
  • » Vriends: gedenkwaardige avond Video Reactie Bart Vriends na Go Ahead Eagles - Willem II (1-0), waarin hij scoorde en een rode kaart...29 aug 2014, 1850 keer afgespeeld
  • » Booy: dit hadden we nodig Video Reactie Go Ahead Eagles-trainer Foeke Booy na de 1-0 overwinning op Willem II.29 aug 2014, 4093 keer afgespeeld

Meer video en audio