Koeman jaar langer bij Feyenoord

Ronald Koeman Ronald Koeman ProShots

Ronald Koeman is ook volgend seizoen trainer van Feyenoord.

Hij heeft zijn verbintenis met de Rotterdamse club met een jaar verlengd tot medio 2014.

"Ik heb al enkele keren aangegeven dat ik het hier ontzettend naar mijn zin heb bij Feyenoord. Omgekeerd heeft de clubleiding laten weten graag langer met me door te willen. Ja, dan is er weinig om ingewikkeld over te doen", aldus Koeman op de site van de club.

Koeman leidde de Rotterdammers in zijn eerste jaar naar de tweede plaats in de eredivisie. Hij is de enige die als trainer én speler actief is geweest bij zowel Ajax, Feyenoord als PSV.

Feyenoord tevreden

Technisch directeur Martin van Geel toonde zich verheugd met het aanblijven van Koeman. Hij gaf aan dat de clubleiding graag verder wilde met de trainer en pas deze week voor het eerst een verkennend gesprek voerde met de coach.

"Vanaf het eerste moment was duidelijk dat zowel Ronald als wij hetzelfde voor ogen hadden: een verlenging met nog eens een jaar. Als je allebei wilt en ook nog eens hetzelfde blijkt te denken over wat voor beide partijen goede voorwaarden zijn, kan het opeens heel snel gaan."

Feyenoord verlengde onlangs ook al de contracten van de talenten Tonny Vilhena en Jean-Paul Boëtius.

Deel deze pagina
Dit artikel zit in dossier...

Jaaroverzicht 2012

Video Reacties

  • video "Graag verder bij Feyenoord" De reactie van Feyenoord-trainer Ronald Koeman na het verlengen van zijn contract bij Feyenoord.
  • video Van Geel: "Waren er snel uit" De reactie van technisch directeur Martin van Geel op de contractverlenging van Feyenoord-trainer Ronald... Koeman.

Video en Audio

  • » CL: Bate Borisov - Sjachtar Donetsk Video De samenvatting van de Champions League-wedstrijd Bate Borisov en Sjachtar Donetsk in het seizoen...21 okt 2014, 4641 keer afgespeeld
  • » CL: Chelsea - Maribor Video De samenvatting van de Champions League-wedstrijd Chelsea en Maribor in het seizoen 2014/2015.21 okt 2014, 5447 keer afgespeeld
  • » Van Rhijn: erg groot krachtsverschil Video Een interview met Ajax-speler Ricardo van Rhijn na de 3-1 nederlaag uit bij Barcelona in de...21 okt 2014, 2273 keer afgespeeld

Meer video en audio