Vijf tips over liquidatie Diemen

Forensisch onderzoek in Diemen»
Forensisch onderzoek in Diemen NOS

Bij de politie zijn na de uitzending van Opsporing Verzocht vijf tips binnengekomen over de liquidatie in Diemen. Er wordt nog onderzocht of de tips bruikbaar zijn.

Het televisieprogramma zond gisteravond beelden uit van de moord afgelopen zondag in Diemen-Noord. Rond 05.20 uur werd Patrick Brisban voor zijn huis doodgeschoten. Brisban was vanwege cocaïnehandel een bekende van de politie.

Geparkeerd

Op de beelden is te zien hoe de schutter uit een auto stapt die al uren voor het huis van het slachtoffer geparkeerd staat en hoe hij na de liquidatie wegrijdt.

Het gezicht van de schutter is door de magere kwaliteit van de beelden niet herkenbaar. Wel is te zien dat hij in een Volvo rijdt.

Deel deze pagina

Video

Vijf tips over liquidatie Diemen

Bij de politie zijn na de uitzending van Opsporing Verzocht vijf tips binnengekomen over de liquidatie in Diemen.

Audio

  • Vijf tips over liquidatie Diemen na televisie-uitzending Bij de politie zijn na de uitzending van Opsporing Verzocht vijf tips binnengekomen over de liquidatie in Diemen. Het... televisieprogramma zond gisteravond beelden uit van de moord op Patrick Brisban, een bekende van de politie vanwege zijn rol in de cocaïnehandel. Op de beelden is te zien hoe de schutter uit een auto stapt die al uren voor het huis van het slachtoffer geparkeerd staat en hoe hij na de liquidatie wegrijdt.

Video en Audio

  • » "Ze zouden morgen kunnen beginnen" Video De marechaussees willen morgen naar het rampgebied. Dat is niet ver van de stad Donetsk, midden in...25 jul 2014, 0 keer afgespeeld
  • » Hercules met marechaussees stijgt op Video De marechaussees die in Oekraïne gaan helpen bij het zoeken naar slachtoffers, zijn vertrokken...25 jul 2014, 0 keer afgespeeld
  • » "Het is een oorlogsgebied" Video De marechaussees die in Oekraïne gaan helpen bij het zoeken naar slachtoffers, zijn vertrokken...25 jul 2014, 0 keer afgespeeld

Meer video en audio