Grensrechter Almere overleden

Het terrein van SC Buitenboys in Almere»
Het terrein van SC Buitenboys in Almere ANP

De grensrechter uit Almere die gistermiddag zwaar was mishandeld, is om ongeveer half zes vanmiddag overleden. Dat zegt de voorzitter van de voetbalclub Buitenboys, waarvoor de man gisteren een wedstrijd vlagde.

Vanmiddag had de politie eerst ten onrechte gezegd dat de Almeerder was overleden. Later bleek dat hij alleen klinisch dood was.

Wie klinisch dood is, vertoont geen waarneembare tekenen van leven meer en heeft geen hartslag en geen ademhaling meer en is buiten bewustzijn. Zonder hartslag loopt iemand binnen 4 tot 6 minuten onomkeerbare hersenschade op.

Deel deze pagina
Dit artikel zit in dossier...

Jaaroverzicht 2012

Video

  • video Mishandelde grensrechter overleden De grensrechter die gistermiddag na een voetbalwedstrijd in Almere werd geschopt en geslagen, is overleden.... De man vlagde bij de wedstrijd tussen Buitenboys en Nieuw Sloten. De politie heeft drie spelers van Nieuw-Sloten aangehouden. De jongens zijn 15 en 16 jaar.
  • video 'Overleden grensrechter was geliefd clublid' Edwin van de Berg is bij voetbalclub Buitenboys in Almere. De club rouwt na het overlijden van een... grensrechter van de club, die afgelopen weekend werd mishandeld.

Audio

  • 'Grensrechter was een echte clubman' De grensrechter die gisteren is mishandeld op een voetbalveld is overleden. Paul Sanders is bij Buitenboys in Almere, de... voetbalclub van de grensrechter. Het overlijden van de 41-jarige man hakt er diep in, zegt hij.
  • Mishandelde grensrechter is overleden Verslaggever Paul Sanders is in Almere bij SC Buitenboys. Er was verwarring over het lot van de grensrechter die afgelopen zondag... zwaar werd mishandeld. De politie meldde eerder vanmiddag dat hij was overleden, maar dat bleek toen niet het geval te zijn. Eind van de middag is de man overleden.

Video en Audio

Meer video en audio