Alligators bewaken marihuana

De alligators die bij de wietplantage werden gevonden»
De alligators die bij de wietplantage werden gevonden Thurston County Sheriff's Office

De politie in de Amerikaanse staat Washington heeft in een wietplantage twee alligators gevonden die gebruikt werden om de drugs te bewaken.

Agenten ontdekten de plantage na een melding over een schietpartij. De 41-jarige eigenaar van het pand had twee keer op een 30-jarige bezoeker geschoten, mogelijk na een mislukte drugsdeal. Hij werd gearresteerd voor poging tot moord.

Zwarte beren

Toen de agenten het pand doorzochten, ontdekten ze de drugs en twee alligators van anderhalve meter groot. Met stukken kip werden de dieren de badkamer ingelokt, waar ze opgesloten werden.

De dieren werden daarna overgedragen aan de vriendin van de verdachte. In overleg met de dierenbescherming zal worden bepaald wat er met de alligators gebeurt.

Het is niet de eerste keer dat drugskwekers wilde dieren gebruiken om hun waar te beschermen. Twee jaar geleden ontdekte de Canadese politie zwarte beren in een wietveld.

Deel deze pagina

Video en Audio

  • » Windhoos bij Klazienaveen Video Vanavond was er een windhoos in Klazienaveen te zien. Hendri Hogenbirk maakte de beelden.20 sep 2014, 10793 keer afgespeeld
  • » "Turkije zal nu echt kleur moeten bekennen" Video 49 Turken, die maandenlang door de terroristische IS in Syrië werden gegijzeld, zijn weer terug in...20 sep 2014, 9657 keer afgespeeld
  • » Windhoos gezien in buurt Erica Video In sommige delen van het land is de droge periode ten einde gekomen met zoveel regenval, dat er...20 sep 2014, 78968 keer afgespeeld

Meer video en audio