Alligators bewaken marihuana

De alligators die bij de wietplantage werden gevonden»
De alligators die bij de wietplantage werden gevonden Thurston County Sheriff's Office

De politie in de Amerikaanse staat Washington heeft in een wietplantage twee alligators gevonden die gebruikt werden om de drugs te bewaken.

Agenten ontdekten de plantage na een melding over een schietpartij. De 41-jarige eigenaar van het pand had twee keer op een 30-jarige bezoeker geschoten, mogelijk na een mislukte drugsdeal. Hij werd gearresteerd voor poging tot moord.

Zwarte beren

Toen de agenten het pand doorzochten, ontdekten ze de drugs en twee alligators van anderhalve meter groot. Met stukken kip werden de dieren de badkamer ingelokt, waar ze opgesloten werden.

De dieren werden daarna overgedragen aan de vriendin van de verdachte. In overleg met de dierenbescherming zal worden bepaald wat er met de alligators gebeurt.

Het is niet de eerste keer dat drugskwekers wilde dieren gebruiken om hun waar te beschermen. Twee jaar geleden ontdekte de Canadese politie zwarte beren in een wietveld.

Deel deze pagina

Video en Audio

  • » Heidebrand Hoge Veluwe flink uitgebreid Video De heidebrand in Nationaal Park De Hoge Veluwe heeft zich flink uitgebreid. Sinds vanochtend is al...20 apr 2014, 9895 keer afgespeeld
  • » Oud-omroepman Frits Thors (104) overleden Video De laatste keer dat hij als Journaalpresentator op televisie was, is al even geleden, maar veel...20 apr 2014, 12541 keer afgespeeld
  • » Prinselijk paar bezoek zoo Video Nadat hun zoon George door de nanny was meegenomen, vervolgden William en Kate hun rondleiding door...20 apr 2014, 5637 keer afgespeeld

Meer video en audio