Gouden Harp voor Racoon

De band Racoon mocht vandaag een Gouden Harp in ontvangst nemen»
De band Racoon mocht vandaag een Gouden Harp in ontvangst nemen ANP

De bands Racoon en De Jeugd van Tegenwoordig en producer Giorgio Tuinfort hebben een Gouden Harp gekregen, de oeuvreprijs van de auteursrechtenorganisatie Buma. De prijzen voor de zogenoemde Helden van de Nederlandse muziek werden uitgereikt door Buma-directeur Frank Helmink in gebouw Beeld en Geluid in Hilversum.

Helmink noemde de Gouden Harp een van de belangrijkste muziekprijzen van Nederland. De uitreiking van de prijs viel samen met de overzichtstentoonstelling 50 jaar Gouden Harpen, ook in Beeld en Geluid.

Bekend was al dat de Zilveren Harpen, de aanmoedigingsprijs van Buma, zijn toegekend aan Django Wagner, Laura Jansen en Afrojack.

Deel deze pagina

Video

  • video Racoon wint Gouden Harp In Hilversum zijn vanavond de Gouden Harpen uitgereikt, de muziekprijzen van auteursrechtenorganisatie Buma.
  • video Gouden Harp uitgereikt In Hilversum zijn de Gouden Harpen uitgereikt - de muziekprijzen van auteursrechten-organisatie BumaStemra.... Winnaars zijn Racoon, De Jeugd van Tegenwoordig en HipHop-Producer Giorgio Tuinfort.

Video en Audio

  • » Tekort aan straaljagerpiloten Video De Koninklijke Luchtmacht heeft moeite om jongeren te vinden die helikopter- of straaljagerpiloot...31 okt 2014, 472 keer afgespeeld
  • » Kamer verrast door naheffing Video De oppositie in de Tweede Kamer is verrast door de aankondiging van het kabinet dat miljoenen...31 okt 2014, 885 keer afgespeeld
  • » Wiebes: partijen eens over nieuw leaseauto plan Video Minder leaserijders komen in het hoogste bijtellingstarief van 25 procent. Dat is de uitkomst van...31 okt 2014, 252 keer afgespeeld

Meer video en audio