Gouden Harp voor Racoon

De band Racoon mocht vandaag een Gouden Harp in ontvangst nemen»
De band Racoon mocht vandaag een Gouden Harp in ontvangst nemen ANP

De bands Racoon en De Jeugd van Tegenwoordig en producer Giorgio Tuinfort hebben een Gouden Harp gekregen, de oeuvreprijs van de auteursrechtenorganisatie Buma. De prijzen voor de zogenoemde Helden van de Nederlandse muziek werden uitgereikt door Buma-directeur Frank Helmink in gebouw Beeld en Geluid in Hilversum.

Helmink noemde de Gouden Harp een van de belangrijkste muziekprijzen van Nederland. De uitreiking van de prijs viel samen met de overzichtstentoonstelling 50 jaar Gouden Harpen, ook in Beeld en Geluid.

Bekend was al dat de Zilveren Harpen, de aanmoedigingsprijs van Buma, zijn toegekend aan Django Wagner, Laura Jansen en Afrojack.

Deel deze pagina

Video

  • video Racoon wint Gouden Harp In Hilversum zijn vanavond de Gouden Harpen uitgereikt, de muziekprijzen van auteursrechtenorganisatie Buma.
  • video Gouden Harp uitgereikt In Hilversum zijn de Gouden Harpen uitgereikt - de muziekprijzen van auteursrechten-organisatie BumaStemra.... Winnaars zijn Racoon, De Jeugd van Tegenwoordig en HipHop-Producer Giorgio Tuinfort.

Video en Audio

  • » Recordaantal bezoekers voor Sail in Kampen Video Een recordaantal bezoekers voor het paasevenement Sail in Kampen. Ongeveer 70.000 mensen kwamen...19 apr 2014, 5582 keer afgespeeld
  • » Boko Haram eist bomaanslag op Video De islamitische terreurbeweging Boko Haram heeft de bomaanslag op een busstation in de Nigeriaanse...19 apr 2014, 980 keer afgespeeld
  • » Pasen in Zwolle kleurt blauw Video Zwolle beleeft een bijzondere Pasen, want PEC Zwolle speelt de bekerfinale, tegen Ajax, in...19 apr 2014, 2855 keer afgespeeld

Meer video en audio