Gouden Harp voor Racoon

De band Racoon mocht vandaag een Gouden Harp in ontvangst nemen»
De band Racoon mocht vandaag een Gouden Harp in ontvangst nemen ANP

De bands Racoon en De Jeugd van Tegenwoordig en producer Giorgio Tuinfort hebben een Gouden Harp gekregen, de oeuvreprijs van de auteursrechtenorganisatie Buma. De prijzen voor de zogenoemde Helden van de Nederlandse muziek werden uitgereikt door Buma-directeur Frank Helmink in gebouw Beeld en Geluid in Hilversum.

Helmink noemde de Gouden Harp een van de belangrijkste muziekprijzen van Nederland. De uitreiking van de prijs viel samen met de overzichtstentoonstelling 50 jaar Gouden Harpen, ook in Beeld en Geluid.

Bekend was al dat de Zilveren Harpen, de aanmoedigingsprijs van Buma, zijn toegekend aan Django Wagner, Laura Jansen en Afrojack.

Deel deze pagina

Video

  • video Racoon wint Gouden Harp In Hilversum zijn vanavond de Gouden Harpen uitgereikt, de muziekprijzen van auteursrechtenorganisatie Buma.
  • video Gouden Harp uitgereikt In Hilversum zijn de Gouden Harpen uitgereikt - de muziekprijzen van auteursrechten-organisatie BumaStemra.... Winnaars zijn Racoon, De Jeugd van Tegenwoordig en HipHop-Producer Giorgio Tuinfort.

Video en Audio

  • » "Ze zouden morgen kunnen beginnen" Video De marechaussees willen morgen naar het rampgebied. Dat is niet ver van de stad Donetsk, midden in...25 jul 2014, 4018 keer afgespeeld
  • » Hercules met marechaussees stijgt op Video De marechaussees die in Oekraïne gaan helpen bij het zoeken naar slachtoffers, zijn vertrokken...25 jul 2014, 12982 keer afgespeeld
  • » "Het is een oorlogsgebied" Video De marechaussees die in Oekraïne gaan helpen bij het zoeken naar slachtoffers, zijn vertrokken...25 jul 2014, 5012 keer afgespeeld

Meer video en audio