Concerten Marcus Miller afgelast

Marcus Miller tijdens een optreden in Boedapest»
Marcus Miller tijdens een optreden in Boedapest AFP

De optredens van Marcus Miller in Tilburg en Utrecht, morgen en woensdag, zijn afgelast. Dat hebben poppodia 013 en Tivoli bekendgemaakt.

De tourbus van de Amerikaanse jazz-bassist verongelukte gisteren in Zwitserland, toen hij op weg was naar Nederland. De chauffeur kwam daarbij om het leven. Veel bandleden raakten lichtgewond.

Miller zelf kwam er zonder kleerscheuren van af. Hij werd 's avonds uit het ziekenhuis ontslagen. Andere bandleden moesten een nacht in het ziekenhuis blijven.

Verkochte kaartjes

Gisteren werd al het optreden van vanavond in Hengelo geschrapt. Gekochte kaartjes blijven geldig. Het is nog onbekend wanneer de concerten in Tilburg en Utrecht worden ingehaald.

Marcus Miller is een van de begaafdste bassisten ter wereld. Hij speelde in het verleden samen met grootheden uit de jazzwereld als Miles Davis en Dizzy Gillespie.

Deel deze pagina

Video en Audio

  • » Storm en hoogwater bij Holwerd Video Vanochtend zullen er geen veerboten van en naar Ameland vertrekken, omdat vanwege het hoge water de...22 okt 2014, 699 keer afgespeeld
  • » Onderzeeër opnieuw gezien in Zweedse wateren Video De buitenlandse onderzeeër die zich in Zweedse wateren zou bevinden, is de afgelopen dagen opnieuw...22 okt 2014, 248 keer afgespeeld
  • » Ambulance rijdt vaker voor drugs Video De Amsterdamse ambulance moet veel vaker uitrukken voor mensen die onwel raken door drugsgebruik...22 okt 2014, 31 keer afgespeeld

Meer video en audio