Inter stelt Sneijder niet meer op

Wesley Sneijder»
Wesley Sneijder NOS

Wesley Sneijder komt niet meer in actie voor Internazionale zolang hij een verlaagde aanbieding niet ondertekent. Dit meldt technisch directeur Marco Branca op de website van de Italiaanse club.

"We geven hem (Sneijder, red.) de tijd over ons aanbod na te denken, maar we zullen hem in deze situatie niet opstellen", aldus Branca.

Sneijder drukt met zijn riante salaris een stempel op de financiële huishouding van Inter. De international kreeg na het succesvolle seizoen 2009/2010 - waarin hij met de club beslag legde op de triple - een sterk verbeterd contract in 2011.

Oorspronkelijke contract

Het water staat echter tot aan de lippen bij diverse Italiaanse clubs, waaronder Internazionale. De club wil dat Sneijder voor de club blijft spelen, maar onder de oorspronkelijke contractvoorwaarden. Zijn verbintenis loopt nog door tot medio 2015.

Als de partijen geen overeenstemming bereiken, dan lijkt een transfer in de winterstop aanstaande. Sneijder werd de voorbije periode een aantal keer met het Russiche Anzji van Guus Hiddink in verband gebracht.

Deel deze pagina

Video en Audio

  • » Broerse: dit is écht geweldig Audio PEC Zwolle pakte in Rotterdam verrassend de KNVB-beker en dat moest gevierd worden. Bij terugkeer...21 apr 2014, 2506 keer afgespeeld
  • » Jans: we wisten dat we het konden Audio Met de bekerwinst tegen Ajax (5-1) was een historische avond voor PEC Zwolle en zijn supporters....21 apr 2014, 1658 keer afgespeeld
  • » "Bizar, dit is niet te bevatten" Audio Een reportage over de avond in Zwolle. PEC speelde in de Kuip de bekerfinale tegen Ajax met...21 apr 2014, 2515 keer afgespeeld

Meer video en audio