Politie schiet man neer op station

De politie heeft een man neergeschoten op een perron van station Hollands Spoor»
De politie heeft een man neergeschoten op een perron van station Hollands Spoor ANP

In Den Haag heeft de politie een man neergeschoten op een perron van station Hollands Spoor. De man raakte gewond en is overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie ging rond 06.30 uur naar het station na een melding dat er op spoor 4 iemand met een vuurwapen liep. Volgens een woordvoerder lijkt het er op dat de agent de enige is die heeft geschoten. Het is nog niet duidelijk waarom hij dat heeft gedaan en of de man daadwerkelijk een wapen bij zich had.

Na het schietincident werd een deel van het treinverkeer rond Hollands Spoor stilgelegd. Rond 09.30 uur werd het station weer vrijgegeven en werd het treinverkeer hervat.

Vannacht waren er in Den Haag twee steekpartijen, maar volgens de politie heeft het incident op het station daar niets mee te maken.

Deel deze pagina

Video en Audio

  • » De storm op Ameland Video De storm op het strand van Ameland. Video: Quirien van Os.21 okt 2014, 0 keer afgespeeld
  • » Chinezen praten over aanpassing wetgeving Video De Communistische Partij van China lijkt te luisteren naar de kritiek van de man in de straat op de...21 okt 2014, 272 keer afgespeeld
  • » Verlamde man kan weer lopen Video Een man die vanaf zijn middel verlamd was, kan weer lopen nadat hij een revolutionaire medische...21 okt 2014, 1380 keer afgespeeld

Meer video en audio