Gudelj-effect blijft uit bij NAC

Nebojsa Gudelj heeft in zijn eerste duel als hoofdcoach van NAC Breda geen punten gepakt met de club.

ADO Den Haag was te sterk en boekte een zege: 0-3. De club uit de residentie is buitenshuis in de competitie nog steeds ongeslagen.

Voor de rust leverde het overwicht van NAC wenig meer op dan een wegens hands afgekeurde goal van Jordy Buijs. Bij de enige gevaarlijke Haagse counter hadden Mike van Duinen en Tjaronn Chery geen succes.

Beugelsdijk breekt de ban

Aan het spelbeeld veranderde na de rust weinig, maar nu was ADO aanvallend wel effectief.

Tom Beugelsdijk trof doel uit een hoekschop van Danny Holla, waarna Rydell Poepon met een steekpassje Chery in staat stelde te scoren.

Sepp De Roover haalde in de 82ste minuut Chery in het strafschopgebied onderuit, wat de Belg rood opleverde. Poepon zorgde daarna vanaf de stip voor de wat geflatteerde 3-0 eindstand.