Galatasaray en Cluj houden hoop

In groep H strijden Galatasaray en CFR 1907 Cluj nog om de tweede plaats in de achtste finales, achter Manchester United.

De Turken delen de tweede plaats met de Roemenen, maar zijn op grond van hun onderlinge duels (1-1 in Istanbul en 1-3 in Roemenië) de baas.

Galatasaray bezorgde thuis Manchester United met 1-0 zijn eerste nederlaag; BurakYilmaz kopte na rust uit een hoekschop van Selçuk Inan raak. Bij United stond Alexander Büttner in de basis en kreeg Robin van Persie rust.

Ruime overwinning Cluj

Cluj was in Roemenië met 3-1 te sterk voor Sporting Braga. Rui Pedro (Portugees in Roemeense dienst) blonk bij Cluj uit met drie treffers in de eerste helft.

Alan scoorde voor de pauze tegen namens de Portugezen, die op slag van rust Douglas met rood verloren.