Roda-verdediger Danilo in tranen

Danilo»
Danilo Pro Shots

Roda-trainer Ruud Brood had na de zware nederlaag tegen Heracles (5-1) nogal wat aan zijn hoofd.

Hij was ontevreden over zijn ploeg, die volgens hem te veel individuele fouten maakte, maar hij moest ook nog zijn verdediger Danilo troosten.

De jonge Portugees was in tranen, omdat scheidsrechter Tom van Sichem iets naar hem zou hebben geroepen. "Daar moeten we het intern nog even over hebben", zei Brood. "Er is iets voorgevallen, met bepaalde bewoordingen, dat Danilo emotioneel geraakt heeft. We konden hem daarna ook niet echt bereiken."

"Danilo zei juist fuck you"

Arbiter Van Sichem was na afloop verbaasd over de tranen van Danilo. Volgens de leidsman zei de Portugees juist 'fuck you' tegen hém. Van Sichem: "Toen zei ik: what fuck you?" Hij gaf de Portugees een gele kaart en die raakte daarna flink van slag.

"Toen kwam Mitchell Donald naar me toe om te zeggen dat ik iets over de moeder van Danilo zou hebben gezegd. Maar ik zou niet weten wat ik over zijn moeder had moeten zeggen."

Volgens de scheidsrechter is ook op de beelden te zien dat hij niets raars gezegd heeft. "Ik vind het dan ook heel triest dat hij het zo heeft opgevat."

Deel deze pagina

Video Reactie

Brood: "Is iets tegen Danilo gezegd"

Roda JC-trainer Ruud Brood vertelt waarom Danilo in het duel met Heracles in tranen was.

Video en Audio

  • » CL: Loedogorets-Steaua Boekarest Video Een samenvatting van de wedstrijd tussen Loedogorets en Steaua Boekarest in de play-offs van de...27 aug 2014, 38683 keer afgespeeld
  • » 'Keeper' Monti held van Loedogorets Video Loedogorets-veldspeler Cosmin Monti moet in de play-offwedstrijd tegen Steau Boekarest in het doel...27 aug 2014, 25888 keer afgespeeld
  • » CL: Malmö FF-Red Bull Salzberg Video Een samenvatting van de wedstrijd tussen Malmö FF en Red Bull Salzburg in de play-offs van de...27 aug 2014, 15947 keer afgespeeld

Meer video en audio