Twee zwaargewonden op veerboot

 »
  ANP

Aan boord van een veerboot tussen het Britse Hull en Rotterdam zijn bij twee vechtpartijen twee mensen zwaargewond geraakt.

In de afgelopen nacht kregen twee Britse passagiers ruzie met elkaar toen iemand een pizzastukje wilde afpakken. Een van de passagiers viel daarbij van een trap en raakte gewond aan zijn nek.

Twee uur later kregen andere passagiers ook een conflict. Daarbij stak een van hen een ander in zijn nek met een glas.

Zwaargewond

Beide passagiers zijn zwaargewond en met een helikopter overgebracht naar het ziekenhuis in het Belgische Zeebrugge. De Rotterdamse politie heeft vijf mensen aangehouden. Alle betrokkenen zijn Brits.

De incidenten hebben volgens de politie Rotterdam-Rijnmond vermoedelijk niets met elkaar te maken. Het schip waar de gevechten op plaats vonden is de Pride of Rotterdam van P&O Ferries. Het vaart dagelijks tussen Rotterdam en Hull.

Deel deze pagina

Audio

  • Gewonden bij 'pizzaruzie' op veerboot Aan boord van een veerboot op de Noordzee zijn bij twee vechtpartijen twee Britten zwaargewond geraakt. De boot was op weg van het... Britse Hull naar Rotterdam. Afgelopen nacht kregen twee Britse passagiers ruzie met elkaar in het restaurant aan boord van het schip. Twee uur later kregen andere passagiers ook ruzie. Daarbij stak een van hen een ander in zijn nek met een glas. De zwaargewonden zijn met een helikopter naar het ziekenhuis in Zeebrugge gebracht.

Video en Audio

  • » Recordaantal bezoekers voor Sail in Kampen Video Een recordaantal bezoekers voor het paasevenement Sail in Kampen. Ongeveer 70.000 mensen kwamen...19 apr 2014, 4913 keer afgespeeld
  • » Boko Haram eist bomaanslag op Video De islamitische terreurbeweging Boko Haram heeft de bomaanslag op een busstation in de Nigeriaanse...19 apr 2014, 906 keer afgespeeld
  • » Pasen in Zwolle kleurt blauw Video Zwolle beleeft een bijzondere Pasen, want PEC Zwolle speelt de bekerfinale, tegen Ajax, in...19 apr 2014, 2638 keer afgespeeld

Meer video en audio