Zes doden bij Duits auto-ongeluk

Door de enorme ravage is nog niet duidelijk wat er precies is gebeurd»
Door de enorme ravage is nog niet duidelijk wat er precies is gebeurd ZDF

Bij een auto-ongeluk in Duitsland zijn vanmorgen zes mensen omgekomen. Bij de botsing op de snelweg A5 bij Offenburg in de deelstaat Baden-Württemberg waren vier auto's betrokken. Vier inzittenden raakten gewond.

Het ongeluk is volgens de politie veroorzaakt door een spookrijder. Vlak voor het ongeluk werd gemeld dat iemand aan de verkeerde kant van de weg reed. Het was op dat moment erg mistig.

In de mist is de spookrijder op een busje gebotst. De spookrijder en vijf inzittenden van het busje kwamen daarbij om. Twee achteropkomende voertuigen konden niet op tijd remmen en botsten ook. Dat leidde tot een grote ravage op de weg.

Derde zware ongeluk

Vanwege het ongeluk werden de snelweg in beide richtingen afgesloten. De politie verwacht dat de weg richting het zuiden nog de hele dag dicht blijft om op te ruimen.

Het is het derde zware ongeluk in Baden-Württemberg in drie weken tijd. Eind oktober kwam een ouder echtpaar met twee kinderen om bij een botsing, begin november verongelukte een vader met drie kinderen.

Deel deze pagina

Video

Zes doden bij auto-ongeluk Duitsland

Bij een auto-ongeluk in Duitsland zijn vanmorgen zes mensen om het leven gekomen. Er waren vier auto's bij betrokken.

Video en Audio

  • » De storm op Ameland Video De storm op het strand van Ameland. Video: Quirien van Os.21 okt 2014, 228 keer afgespeeld
  • » Chinezen praten over aanpassing wetgeving Video De Communistische Partij van China lijkt te luisteren naar de kritiek van de man in de straat op de...21 okt 2014, 347 keer afgespeeld
  • » Verlamde man kan weer lopen Video Een man die vanaf zijn middel verlamd was, kan weer lopen nadat hij een revolutionaire medische...21 okt 2014, 1707 keer afgespeeld

Meer video en audio