Zes doden bij Duits auto-ongeluk

Door de enorme ravage is nog niet duidelijk wat er precies is gebeurd»
Door de enorme ravage is nog niet duidelijk wat er precies is gebeurd ZDF

Bij een auto-ongeluk in Duitsland zijn vanmorgen zes mensen omgekomen. Bij de botsing op de snelweg A5 bij Offenburg in de deelstaat Baden-Württemberg waren vier auto's betrokken. Vier inzittenden raakten gewond.

Het ongeluk is volgens de politie veroorzaakt door een spookrijder. Vlak voor het ongeluk werd gemeld dat iemand aan de verkeerde kant van de weg reed. Het was op dat moment erg mistig.

In de mist is de spookrijder op een busje gebotst. De spookrijder en vijf inzittenden van het busje kwamen daarbij om. Twee achteropkomende voertuigen konden niet op tijd remmen en botsten ook. Dat leidde tot een grote ravage op de weg.

Derde zware ongeluk

Vanwege het ongeluk werden de snelweg in beide richtingen afgesloten. De politie verwacht dat de weg richting het zuiden nog de hele dag dicht blijft om op te ruimen.

Het is het derde zware ongeluk in Baden-Württemberg in drie weken tijd. Eind oktober kwam een ouder echtpaar met twee kinderen om bij een botsing, begin november verongelukte een vader met drie kinderen.

Deel deze pagina

Video

Zes doden bij auto-ongeluk Duitsland

Bij een auto-ongeluk in Duitsland zijn vanmorgen zes mensen om het leven gekomen. Er waren vier auto's bij betrokken.

Video en Audio

  • » Cream bassist Jack Bruce overleden Video Hij gold als een van de beste basgitaristen in de popmuziek, Jack Bruce. Hij werd wereldberoemd...25 okt 2014, 5073 keer afgespeeld
  • » Iraaks leger herovert stad bij Bagdad Video Op sommige plaatsen in Irak worden de strijders van terreurgroep Islamitische Staat langzaam...25 okt 2014, 6387 keer afgespeeld
  • » IS teruggedrongen in Irak Video Op sommige plaatsen in Irak worden de strijders van terreurgroep Islamitische Staat langzaam...25 okt 2014, 5207 keer afgespeeld

Meer video en audio