Negental Stade Rennes vloert PSG

Zonder de geschorsten Zlatan Ibrahimovic en Gregory van der Wiel heeft Paris Saint-Germain thuis verloren van Stade Rennes: 1-2.

De Franse nummer twee speelde ruim veertig minuten tegen negen man, maar wist de achterstand niet meer om te buigen.

PSG kwam vroeg op achterstand door een doelpunt van Romain Alessandrini. Nené bracht halverwege de eerste helft de stand in evenwicht. Benoit Costil was daarna de eerste speler van Rennes die rood kreeg.

De miljoenenploeg van coach Carlo Ancelotti kon echter niet profiteren. Julien Féret schoot Rennes zelfs in de 35ste minuut opnieuw naar een 1-2 voorsprong. Dat werd tevens de eindstand, ondanks dat ook Jean Makoun van Rennes kort na rust zijn tweede gele kaart kreeg.