Trio PSV'ers nog onzeker

Luciano Narsingh»
Luciano Narsingh Pro Shots

PSV-trainer Dick Advocaat weet nog niet of hij zaterdag in het uitduel met ADO Den Haag een beroep kan doen op Kevin Strootman, Luciano Narsingh en Jeremain Lens.

Dat drietal liet de interland van woensdag tegen Duitsland vanwege lichte blessure schieten. Advocaat beslist zaterdag of zij meespelen. "Met het oog op een reeks topwedstrijden die er aankomen, moeten we een goede afweging maken. Die jongens willen heel graag, maar het moet wel verantwoord zijn", aldus Advocaat vrijdag op de website van PSV.

Pieters maakt vorderingen

Tweede doelman Przemyslaw Tyton ontbreekt vanwege familieomstandigheden. Nigel Bertrams zit voor hem op de bank. Volgens Advocaat zit Erik Pieters tegen een rentree bij de beloften aan. De verdediger trainde vrijdag volledig mee. "Dat gaat de goede kant op. Alles wat hij voor de winterstop doet, is meegenomen."

Advocaat zit zaterdag tegen zijn oude club op de bank. Dat is volgens de oud-bondscoach altijd speciaal. "Ik volg ze nog steeds, het blijft toch je club. Ze hebben pas twee wedstrijden verloren. Het is een fris en agressief elftal. Dat zie ik graag."

Deel deze pagina

Video

  • video Waterman doet niet meer aan plannen Een interview met PSV-doelman Boy Waterman. De 28-jarige keeper kende in zijn loopbaan veel omzwervingen. Nu... is hij basisspeler bij PSV en toont trainer Dick Advocaat zijn tevredenheid over zijn doelman.
  • video Pieters heeft training hervat Erik Pieters brak twee keer zijn middenvoetsbeentje en is nu weer op de weg terug. De PSV'er heeft de... training hervat, al laat een rentree nog op zich wachten. Pieters zag in Jetro Willems een goede vervanger op 'zijn' linksback-positie.

Video en Audio

  • » Ecclestone: zwijggeld, geen omkoping Audio Voor de rechtbank in München begint vandaag het proces tegen Bernie Ecclestone, de baas van de...24 apr 2014, 2 keer afgespeeld
  • » CL: Real Madrid - Bayern München Video Samenvatting van de wedstrijd tussen Real Madrid en Bayern München in de halve finale van de...23 apr 2014, 20455 keer afgespeeld
  • » Robben: vol gas in eigen huis Video De reactie van Arjen Robben na de Champions League-wedstrijd Real Madrid - Bayern München (1-0).23 apr 2014, 14917 keer afgespeeld

Meer video en audio