Vliegtuig stort neer op huis VS

Het neergestorte vliegtuigje was een Piper PA-32»
Het neergestorte vliegtuigje was een Piper PA-32 leliel98 - Flickr / Creative Commons 2.0 by-nc-sa

In de Amerikaanse staat Mississippi is een klein vliegtuig neergestort op een huis. Alle drie de inzittenden van het toestel kwamen om het leven, de bewoner van het huis kwam er met lichte verwondingen van af.

Het vliegtuigje was net opgestegen van een vliegveld in de stad Jackson toen de piloot meldde dat hij wilde terugkeren. Kort daarna verloor het toestel echter al hoogte, raakte enkele boomtoppen en vloog tegen het huis, dat direct vlam vatte.

De oorzaak van het ongeluk is nog niet bekend. Ooggetuigen zeggen dat de motor van het vliegtuig vlak voor de crash sputterde, alsof de brandstof op was.

Conferentie

De drie inzittenden waren op weg naar een conferentie over luchtvaartveiligheid. De eigenaar van het vliegtuig had kort tevoren afgezegd en was daarom niet aan boord.

Deel deze pagina

Video

Vliegtuigje gecrasht op huis

In de Amerikaanse staat Mississippi is een klein vliegtuig neergestort op een huis. Alle drie de inzittenden van het toestel kwamen... om het leven.

Video en Audio

  • » Doden bij granaatinslagen Donetsk Video In het oosten van Oekraïne zijn granaten ingeslagen op een schoolplein. De school staat in de stad...1 okt 2014, 143 keer afgespeeld
  • » Gouden Windei voor Capri-Sun drankje Audio Coca-Cola heeft een prijs gewonnen voor het drankje Capri-Sun Multivitamin. Het Gouden Windei, van...1 okt 2014, 71 keer afgespeeld
  • » Ivo Opstelten als James Bond Video "Opstelten. Ivo Opstelten". De minister van Veiligheid en Justitie kruipt voor één keer in de huid...1 okt 2014, 4844 keer afgespeeld

Meer video en audio