Oproep Cohen via Twitter

De oproep van Job Cohen op Twitter»
De oproep van Job Cohen op Twitter  

Job Cohen probeert via Twitter in contact te komen met ouders van kinderen die bij de Facebookrellen in Haren zijn geweest. Cohen doet namens politie, justitie en de gemeente onderzoek naar de rellen.

Cohen twitterde: "Ik kom graag in contact met ouders die met hun kinderen bespraken of ze al dan niet naar Haren moesten gaan."

Volgens een woordvoerder van de commissie-Cohen is er tot nu toe weinig contact geweest met ouders die wisten dat hun kinderen naar Haren wilden. De commissie wil zicht krijgen op de manier waarop ouders hiermee om zijn gegaan.

Sociale media

Een van de taken van de commissie-Cohen is om uit te zoeken welke invloed sociale media hebben gehad bij de uit de hand gelopen rellen in september.

Het is de eerste keer dat Cohen zich als voorzitter van de commissie via de sociale media tot het publiek wendt. Eerder bracht hij een bezoek aan Haren om met betrokkenen te praten.

Deel deze pagina

Video en Audio

  • » Politie zoekt ouders gedumpte baby Video De politie in Amsterdam gaat langs de deur bij ouders van honderden pasgeboren meisjes. Ze zoeken...31 okt 2014, 274 keer afgespeeld
  • » Vrijdaggebed kan weer op de Tempelberg Video Palestijnen in Jeruzalem mogen de Tempelberg weer op voor het vrijdaggebed. De heilige plek werd...31 okt 2014, 59 keer afgespeeld
  • » Burkina Faso weer onrustig Video Nieuwe demonstraties in Burkina Faso. Vandaag eisen demonstranten in de hoofdstad Ouagadougou...31 okt 2014, 223 keer afgespeeld

Meer video en audio