Badr Hari opnieuw aangehouden

Badr Hari»
Badr Hari KRO Profiel

Vechtsporter Badr Hari is opnieuw aangehouden. Hij heeft vanmiddag samen met zijn vriendin Estelle Cruijff een restaurant in het centrum van Amsterdam bezocht. Dat was hem verboden.

Hij schond daarmee de voorwaarden op grond waarvan vrijdag zijn voorlopige hechtenis werd geschorst. Een van die voorwaarden was dat hij tot aan zijn rechtszaak niet in horecazaken mag komen.

Het gerucht dat Badr Hari in een restaurant was geweest, ging al de hele middag. In het tv-programma RTL Boulevard zei Badr Hari dat hij in een broodjeszaak was geweest. Zij hadden zich niet gerealiseerd dat een broodjeszaak ook een horecazaak is.

Zijn advocaat Bénédicte Ficq zei tegen de NOS dat ze de maatregel van het OM gaat aanvechten.

Poging tot doodslag

Badr Hari wordt onder meer verdacht van poging tot doodslag op zakenman Koen Everink. Dat zou gebeurd zijn in juli, tijdens het dancefeest Sensation in de Amsterdam ArenA.

Deel deze pagina

Video

Badr Hari opnieuw aangehouden

Vechtsporter Badr Hari is opnieuw aangehouden. Hij heeft maandagmiddag samen met zijn vriendin Estelle Cruijff een restaurant in... het centrum van Amsterdam bezocht. Dat was hem verboden. De beelden zijn van PowNed.

Video en Audio

  • » Winst AkzoNobel fors gestegen Video De winst van verffabrikant AkzoNobel is in het derde kwartaal fors gestegen. In 2013 maakte het...21 okt 2014, 1352 keer afgespeeld
  • » Autobom van IS ontploft in Kobani Video Koerdische bronnen zeggen dat IS-strijders een vrachtwagen vol explosieven hebben laten ontploffen...21 okt 2014, 7317 keer afgespeeld
  • » NOS Nieuws in 60 seconden (11:45) Video Een kort overzicht van het belangrijkste nieuws van dit moment.21 okt 2014, 1763 keer afgespeeld

Meer video en audio