El Hamdaoui scoort tegen Milan

Mounir El Hamdaoui heeft zijn eerste treffer voor Fiorentina in de Serie A gemaakt.

De oud-Ajacied nam het derde doelpunt voor zijn rekening in de met 1-3 gewonnen wedstrijd bij AC Milan.

El Hamdaoui kwam in de 56ste minuut in het veld voor Adem Ljajic en beloonde zichzelf drie minuten voor tijd. De andere treffers van Fiorentina kwamen op naam van Alberto Aquilani en Borja Valero. Giampaolo Pazzini scoorde tegen.

De ploeg uit Florence is al ongeslagen sinds 30 september, mede daardoor staat Fiorentina vierde in de Serie A.

Aan de opmars van Milan kwam juist een einde. De ploeg had de vorige twee wedstrijden gewonnen, na een ongekend slechte start van de competitie. Urby Emanuelson werd in de rust gewisseld. Nigel de Jong speelde niet.

Inter verliest van Atalanta

Internazionale moest later op de dag een zware teleurstelling verwerken, De nummer twee van de ranglijst in de Serie A verloor, nog altijd zonder Wesley Sneijder, in Bergamo met 3-2 van Atalanta. De achterstand op de koploper Juventus is nu vier punten.