Politie Berlijn zoekt gevaarlijke NL'er

Omid R. wordt gezocht door de politie in Berlijn»
Omid R. wordt gezocht door de politie in Berlijn Polizei Berlin

De politie in Berlijn is op zoek naar een Nederlander van Iraans-Iraakse afkomst, die eind vorige maand heeft geprobeerd een vrouw te vermoorden. De man van 45 zou de vrouw in een huis in de Duitse hoofdstad zware verwondingen hebben toegebracht.

De politie in de Duitse hoofdstad heeft twee foto's van de Nederlander gepubliceerd en hoopt dat mensen tips kunnen geven over de man. Hij zou vooral tegenover vrouwen uiterst gewelddadig zijn.

De politie denkt dat de man contact zoekt met vrouwen uit Iran die hij via datingwebsites heeft leren kennen. Over een motief van de man is niets bekendgemaakt.

Volgens de Duitse krant Bild heeft de man in Nederland al eens 5 jaar in de gevangenis gezeten voor het verminken van een vrouw.

Deel deze pagina

Audio

  • Politiebericht Berlijn in meerdere talen De politie in Berlijn is op zoek naar een Nederlander die vorige maand heeft geprobeerd een vrouw te vermoorden. Correspondent... Wouter Meijer in Berlijn.

Video en Audio

  • » Stadhuis Iguala in brand gestoken Video De zaak van de verdwenen studenten in Iguala maakt volgens veel Mexicanen pijnlijk duidelijk hoe...23 okt 2014, 193 keer afgespeeld
  • » Rellen na aanslag Jeruzalem Video Er waren rellen vanavond in Oost-Jeruzalem na een aanslag eerder vandaag op voetgangers die bij een...23 okt 2014, 47 keer afgespeeld
  • » "Alles weer bij het oude in Syrië" Video De opmars van IS en de strijd rond Kobani overheersen nu al maanden het nieuws over Syrië. Het...22 okt 2014, 9491 keer afgespeeld

Meer video en audio