Politie Berlijn zoekt gevaarlijke NL'er

Omid R. wordt gezocht door de politie in Berlijn»
Omid R. wordt gezocht door de politie in Berlijn Polizei Berlin

De politie in Berlijn is op zoek naar een Nederlander van Iraans-Iraakse afkomst, die eind vorige maand heeft geprobeerd een vrouw te vermoorden. De man van 45 zou de vrouw in een huis in de Duitse hoofdstad zware verwondingen hebben toegebracht.

De politie in de Duitse hoofdstad heeft twee foto's van de Nederlander gepubliceerd en hoopt dat mensen tips kunnen geven over de man. Hij zou vooral tegenover vrouwen uiterst gewelddadig zijn.

De politie denkt dat de man contact zoekt met vrouwen uit Iran die hij via datingwebsites heeft leren kennen. Over een motief van de man is niets bekendgemaakt.

Volgens de Duitse krant Bild heeft de man in Nederland al eens 5 jaar in de gevangenis gezeten voor het verminken van een vrouw.

Deel deze pagina

Audio

  • Politiebericht Berlijn in meerdere talen De politie in Berlijn is op zoek naar een Nederlander die vorige maand heeft geprobeerd een vrouw te vermoorden. Correspondent... Wouter Meijer in Berlijn.

Video en Audio

  • » Het nieuws in 60 seconden (13.00 uur) Video Het belangrijkste nieuws van vrijdag 31 oktober 2014.31 okt 2014, 0 keer afgespeeld
  • » Tekort aan straaljagerpiloten Video De Koninklijke Luchtmacht heeft moeite om jongeren te vinden die helikopter- of straaljagerpiloot...31 okt 2014, 1400 keer afgespeeld
  • » Kamer verrast door naheffing Video De oppositie in de Tweede Kamer is verrast door de aankondiging van het kabinet dat miljoenen...31 okt 2014, 2689 keer afgespeeld

Meer video en audio