Rojer/Qureshi verliest laatste duel

Jean-Julien Rojer en Aisam-Ul-Haq Qureshi»
Jean-Julien Rojer en Aisam-Ul-Haq Qureshi AFP

Jean-Julien Rojer en zijn Pakistaanse partner Aisam-Ul-Haq Qureshi hebben ook hun laatste groepsduel op de ATP World Tour Finals verloren.

Het koppel ging met 6-4, 6-2 onderuit tegen de Spanjaarden Marcel Granollers en Marc López. Rojer/Quershi verloor in Londen ook de eerste twee groepswedstrijden.

"Ik ben een sportman die altijd wil winnen. En dat hebben we hier niet gedaan", zei een teleurgestelde Rojer tegenover De Telegraaf. "Het is een lang en zwaar seizoen geweest en ik moet echt even afstand nemen van het tennis. Maar na de rustperiode ga ik me in Florida weer heel serieus voorbereiden op het komende seizoen."

Rojer ziet veel perspectief in zijn samenwerking met Qureshi. "Het was vooral in de eerste helft van het jaar erg wennen, maar we kunnen tevreden zijn over het tweede deel. En ik ben er van overtuigd dat het volgend jaar nog beter kan."

Bryans uitgeschakeld

Door de zege van Granollers/López is het topkoppel Bob en Mike Bryan uitgeschakeld. Het Amerikaanse duo eindigde als derde, voor Rojer/Quershi. Leander Paes en Radek Stepanek eindigden in groep A als eerste.

In groep B waren Wimbledon-winnaars Jonathan Marray en Frederik Nielsen en de Indiërs Mahesh Bhupathi/Rohan Bopanna al verzekerd van de halve eindstrijd.

Deel deze pagina

Video en Audio

  • » Hamilton: grote markt voor F1 in VS Video Formule 1-coureur Lewis Hamilton blikt vooruit op de Grand Prix van de Verenigde Staten.31 okt 2014, 0 keer afgespeeld
  • » Van Basten, van speler tot coach Video Een overzicht van de spelers- en trainersloopbaan van Marco van Basten, die op 31 oktober 2014...30 okt 2014, 11292 keer afgespeeld
  • » ATP Parijs 2014: Murray-Dimitrov Video Beelden van de partij tussen Andy Murray en Grigor Dimitrov in de derde ronde van het...30 okt 2014, 3195 keer afgespeeld

Meer video en audio