Rojer/Qureshi verliest laatste duel

Jean-Julien Rojer en Aisam-Ul-Haq Qureshi»
Jean-Julien Rojer en Aisam-Ul-Haq Qureshi AFP

Jean-Julien Rojer en zijn Pakistaanse partner Aisam-Ul-Haq Qureshi hebben ook hun laatste groepsduel op de ATP World Tour Finals verloren.

Het koppel ging met 6-4, 6-2 onderuit tegen de Spanjaarden Marcel Granollers en Marc López. Rojer/Quershi verloor in Londen ook de eerste twee groepswedstrijden.

"Ik ben een sportman die altijd wil winnen. En dat hebben we hier niet gedaan", zei een teleurgestelde Rojer tegenover De Telegraaf. "Het is een lang en zwaar seizoen geweest en ik moet echt even afstand nemen van het tennis. Maar na de rustperiode ga ik me in Florida weer heel serieus voorbereiden op het komende seizoen."

Rojer ziet veel perspectief in zijn samenwerking met Qureshi. "Het was vooral in de eerste helft van het jaar erg wennen, maar we kunnen tevreden zijn over het tweede deel. En ik ben er van overtuigd dat het volgend jaar nog beter kan."

Bryans uitgeschakeld

Door de zege van Granollers/López is het topkoppel Bob en Mike Bryan uitgeschakeld. Het Amerikaanse duo eindigde als derde, voor Rojer/Quershi. Leander Paes en Radek Stepanek eindigden in groep A als eerste.

In groep B waren Wimbledon-winnaars Jonathan Marray en Frederik Nielsen en de Indiërs Mahesh Bhupathi/Rohan Bopanna al verzekerd van de halve eindstrijd.

Deel deze pagina

Video en Audio

  • » Royals buigen stand World Series om Video Na een nederlaag in de eerste wedstrijd zijn de honkballers van Kansas City Royals na de derde...25 okt 2014, 91 keer afgespeeld
  • » Maher: meer vertrouwen en plezier Video "Ik speel met meer vertrouwen en plezier." Het zijn de woorden van Adam Maher. PSV-trainer Phillip...24 okt 2014, 2833 keer afgespeeld
  • » Drost: ik heb leukere momenten gekend Audio Na het ontslag van Nebosja Gudelj is de rust nog niet teruggekeerd bij NAC Breda. Vorige week kon...24 okt 2014, 123 keer afgespeeld

Meer video en audio