Rojer/Qureshi verliest laatste duel

Jean-Julien Rojer en Aisam-Ul-Haq Qureshi»
Jean-Julien Rojer en Aisam-Ul-Haq Qureshi AFP

Jean-Julien Rojer en zijn Pakistaanse partner Aisam-Ul-Haq Qureshi hebben ook hun laatste groepsduel op de ATP World Tour Finals verloren.

Het koppel ging met 6-4, 6-2 onderuit tegen de Spanjaarden Marcel Granollers en Marc López. Rojer/Quershi verloor in Londen ook de eerste twee groepswedstrijden.

"Ik ben een sportman die altijd wil winnen. En dat hebben we hier niet gedaan", zei een teleurgestelde Rojer tegenover De Telegraaf. "Het is een lang en zwaar seizoen geweest en ik moet echt even afstand nemen van het tennis. Maar na de rustperiode ga ik me in Florida weer heel serieus voorbereiden op het komende seizoen."

Rojer ziet veel perspectief in zijn samenwerking met Qureshi. "Het was vooral in de eerste helft van het jaar erg wennen, maar we kunnen tevreden zijn over het tweede deel. En ik ben er van overtuigd dat het volgend jaar nog beter kan."

Bryans uitgeschakeld

Door de zege van Granollers/López is het topkoppel Bob en Mike Bryan uitgeschakeld. Het Amerikaanse duo eindigde als derde, voor Rojer/Quershi. Leander Paes en Radek Stepanek eindigden in groep A als eerste.

In groep B waren Wimbledon-winnaars Jonathan Marray en Frederik Nielsen en de Indiërs Mahesh Bhupathi/Rohan Bopanna al verzekerd van de halve eindstrijd.

Deel deze pagina

Video en Audio

  • » CL: Bate Borisov - Sjachtar Donetsk Video De samenvatting van de Champions League-wedstrijd Bate Borisov en Sjachtar Donetsk in het seizoen...21 okt 2014, 4641 keer afgespeeld
  • » CL: Chelsea - Maribor Video De samenvatting van de Champions League-wedstrijd Chelsea en Maribor in het seizoen 2014/2015.21 okt 2014, 5447 keer afgespeeld
  • » Van Rhijn: erg groot krachtsverschil Video Een interview met Ajax-speler Ricardo van Rhijn na de 3-1 nederlaag uit bij Barcelona in de...21 okt 2014, 2273 keer afgespeeld

Meer video en audio