Ophef om videoclip in Thailand

Een screenshot uit de videoclip van Koldijk.»
Een screenshot uit de videoclip van Koldijk. YouTube

In Thailand is rumoer ontstaan over een videoclip van een Amsterdamse muzikant. De clip, gemaakt door Cees Koldijk, gaat over de mishandeling en verkrachting van zijn dochter in de Thaise kustplaats Ao Nang.

De verkrachter, een lokale gids, werd op beveiligingsvideo's herkend. Ondanks duidelijke bewijzen tegen hem is hij na het betalen van de borgsom vrijgelaten.

Huurmoordenaar

Koldijk is daar woedend over en laat dat duidelijk merken in de videoclip. Die is ook uitgezonden op de nationale televisie in Thailand.

Volgens Thaise media durft de gids inmiddels zijn huis niet meer uit en is er via internet gedreigd een huurmoordenaar op hem af te sturen.

Binnenkort komt de zaak voor de rechter. Tot die tijd blijft Koldijk actie voeren. Zijn dochter is inmiddels weer terug in Nederland. Het gaat naar omstandigheden goed met haar.

Deel deze pagina

Video

Video en Audio

  • » Humanitair bestand Israël en Hamas Video Israël en Hamas zijn een bestand overeengekomen. Dat melden VN-baas Ban Ki-moon en de Amerikaanse...1 aug 2014, 2112 keer afgespeeld
  • » Doden bij gasexplosies Taiwan Video Bij gasexplosies in Taiwan zijn zeker vijftien doden gevallen. Er zouden honderden gewonden zijn.31 jul 2014, 4037 keer afgespeeld
  • » "Het gaat om menselijke resten en kleding" Video DNA-materiaal en bezittingen van slachtoffers van de neergehaalde vlucht MH17 zijn overgedragen aan...31 jul 2014, 12638 keer afgespeeld

Meer video en audio