'Radiostilte' over topoverleg

"Geen commentaar."»
"Geen commentaar." NOS

De VVD en de PvdA hebben vanavond drie uur lang in het Torentje topoverleg gevoerd over de zorgpremie.

Na afloop hulde iedereen zich in stilzwijgen over wat er is besproken. Niemand wilde vertellen of er resultaten zijn geboekt.

Politieke actualiteit

Volgens vicepremier Asscher is er "indringend gesproken over de politieke actualiteit". Aan het begin van de avond werd duidelijk dat de twee regeringspartijen naarstig op zoek zijn naar een oplossing voor de zorgpremie en dat daarvoor verschillende opties op tafel lagen. "Het denken staat niet stil", werd er gezegd.

Stoom afblazen

Bij het overleg in het Torentje waren premier Rutte, de fractieleiders Zijlstra (VVD) en Samsom (PvdA) en de ministers Asscher, Dijsselbloem en Schippers. Een groot deel van de VVD-fractie kwam aan het begin van de vanavond bijeen, onder meer om de Kamerleden de gelegenheid te geven stoom af te blazen over de commotie in de partij over de gevolgen van de regeringsplannen met de zorgpremie voor de koopkracht.

Deel deze pagina

Video

  • video 'Ze kunnen niet weer over een nacht ijs gaan' De VVD en de PvdA hebben vanavond in het Torentje topoverleg gevoerd over de zorgpremie. Na afloop hulde... iedereen zich in stilzwijgen. Verslaggever Dominique van der Heyde.
  • video 'Radiostilte' terug na topoverleg zorgpremie De VVD en de PvdA hebben vanavond drie uur lang in het Torentje topoverleg gevoerd over de zorgpremie. Na... afloop hulde iedereen zich in stilzwijgen over wat er is besproken. Niemand wilde vertellen of er resultaten zijn geboekt.
  • video VVD en PvdA zwijgen over overleg zorgpremies De VVD en de PvdA hebben vanavond drie uur lang in het Torentje topoverleg gevoerd over de zorgpremie. Na... afloop hulde iedereen zich in stilzwijgen over wat er is besproken. Niemand wilde vertellen of er resultaten zijn geboekt.

Video en Audio

Meer video en audio