NOS NieuwsAangepast

Moszkowicz wel naar hoger beroep

Bram Moszkowicz gaat zelf naar de behandeling van het hoger beroep van zijn tuchtzaak. "Ik ga dit keer wel mee", zei de strafpleiter op Radio 538. Moszkowicz voegde eraan toe dat zijn optreden "lastig" zal worden, omdat hij zich aan zijn beroepsgeheim wil houden.

Moszkowicz werd vanochtend door de Raad van Discipline voor het leven geroyeerd. Volgens de Raad voelden cliënten van Moszkowicz zich niet goed behandeld en vroeg de strafpleiter grote sommen contant geld, zonder daarover de deken van de Orde van Advocaten te raadplegen.

'Achter het stuur'

Moszkowicz liet zich niet zien bij de behandeling van zijn zaak, maar wil dus wel verschijnen bij het hoger beroep. Hij laat zich dan opnieuw bijstaan door advocaat Meijers. Die heeft volgens hem "buitengewoon goed werk" afgeleverd.

De Amsterdamse strafpleiter zei in RTL Boulevard dat hij vanochtend door een journalist op de hoogte werd gebracht van zijn royement. "Ik zat achter het stuur, op weg naar een zitting. Ik dacht: ik hoor het niet goed. Maar ik hoorde het wel goed."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl