Utrecht boekt zege in Den Haag

FC Utrecht is nog altijd ongeslagen in uitwedstrijden. De ploeg van trainer Jan Wouters won met 2-1 bij ADO Den Haag, dat dit seizoen thuis nog niet won.

De teams maakten er een open wedstrijd van waarin weliswaar veel fout ging, maar ook genoeg te genieten viel.

ADO nam via een penalty van Danny Holla (doelman Robbin Ruiter gleed Tjarron Chery onderuit) de leiding, maar nog voor rust zetten Alexander Gerndt met een diagonaal schot en Jacob Mulenga met fraaie intikker de bezoekers op voorsprong.

Ook na rust golfde het spel op en neer, al was Utrecht vaak net iets feller. Dat er niet meer gescoord werd, mochten met name Charlton Vicento, Mike van Duinen voor ADO en Cedric van der Gun voor de Utrechters zich aanrekenen.