Turkije verliest ook van Hongaren

Turkije is in groep D van het WK-kwalificatietoernooi, met ook Nederland als tegenstander, tegen de derde nederlaag aangelopen.

Na verlies tegen Oranje en Roemenië bleek ook Hongarije een maatje te groot: 3-1.

Turkije begon nog goed en kwam na ruim twintig minuten op 0-1 via Mevlüt Erding, maar nog voor de rust maakten de Hongaren de schade ongedaan. Een pass van Vladimir Koman verdween via een vreemde stuit achter doelman Demirel. Na de rust nam de thuisploeg snel afstand. Ádám Szalay zorgde voor 2-1 en Zoltán Gera vanaf de stip voor 3-1.

Estland klopt Andorra

Estland, met de oud-eredivisiespelers Ragnar Klavan en Andres Oper in de basis, boekte een nipte zege bij Andorra. Tien minuten na rust maakte Oper het enige doelpunt.