Tiental Feyenoord pakt een punt

Feyenoord heeft met tien man een punt gepakt bij FC Groningen. Op de valreep zorgde Bruno Martins Indi voor 2-2.

Feyenoord kwam via een van richting veranderde voorzet van Sekou Cissé al snel op 1-0. De bezoekers kregen daarna de ene tik na de andere. Cissé viel geblesseerd uit, Leandro Bacuna zorgde uit een vrije trap voor 1-1, Terence Kongolo, die zijn handen meer dan vol had aan Groningen-spits Género Zeefuik, kreeg na 25 minuten zijn tweede gele kaart en op slag van rust promoveerde Virgil van Dijk een mislukt schot van Maikel Kieftenbeld tot een treffer.

In de rommelige tweede helft namen de Groningers na een kwartier het heft in handen, maar omdat invaller David Texeira, de vorige week nog drie scorende Michael de Leeuw en Andraz Kirm kansen misten, kon Martins Indi in de negentigste minuut toch nog de 2-2 binnenschieten.