Barça in extra tijd langs Sevilla

FC Barcelona heeft in Spanje ook zijn zesde competitieduel gewonnen. De ploeg van coach Tito Vilanova kwam in Sevilla met 2-0 achter, maar kreeg de thuisploeg in blessuretijd toch op de knieën: 2-3.

Balverlies op de middenlijn leidde het tweede doelpunt van Sevilla in (Álvaro Negredo stifte over Victor Valdés heen) en een stunt leek in de maak. Cesc Fábregas scoorde snel tegen en Barça geloofde er weer in.

Villa beslist

Sevilla - met een prima spelende Hedwiges Maduro - hield de deur lang dicht, ook toen Medel in de 72ste minuut rood kreeg. Barcelona bleef aanvallen en werd beloond met de 2-2 (Lionel Messi zette Fábregas vrij en die scoorde). Invaller David Villa dompelde de gastheer in blessuretijd met een vlammend schot in rouw.