Veel Emmy's voor Homeland

Actrice Clare Danes won een Emmy als beste actrice voor haar rol in de dramaserie Homeland»
Actrice Clare Danes won een Emmy als beste actrice voor haar rol in de dramaserie Homeland AFP

Bij de uitreiking van de Emmy Awards zijn vooral de dramaserie 'Homeland' en de comedyserie 'Modern Family' in de prijzen gevallen. Beide series werden verkozen tot beste in hun genre.

De award in de categorie drama voor beste acteur en beste actrice gingen allebei naar 'Homeland'. Damian Lewis kreeg de prijs voor zijn rol als militair en Claire Danes voor haar rol als CIA-agent. De serie won ook de award voor beste script en beste montage.

Homeland zorgde ervoor dat de succesvolle serie 'Mad Men' niet voor het vijfde jaar op rij met een Emmy naar huis ging. Het was door velen wel verwacht dat Mad Men weer zou winnen.

Derde keer

Modern Family kreeg de prijs voor beste comedy voor de derde keer op rij.

De Emmy Awards voor beste televisieprogramma's werden uitgereikt in Los Angeles. Het was de 64e editie van de awardshow.

Deel deze pagina

Video

  • video Emmy's: op de rode loper Bij de uitreiking van de Emmy Awards zijn vooral de dramaserie Homeland en de comedyserie Modern Family in de... prijzen gevallen. Voor de uitreiking van de tv-prijzen hadden veel bekende Amerikanen hun mooiste jurk of pak aangetrokken.
  • video Emmy awards: de winnaars In Los Angeles is de dramaserie 'Homeland' de grote winnaar geworden bij de uitreiking van de Emmy Awards.... Dat zijn de prijzen voor de beste Amerikaanse televisieprogramma's. Modern Family kreeg de prijs voor beste comedy.

Video en Audio

Meer video en audio