Milanese malaise in Serie A

De twee Milanese topclubs kennen een beroerde start in de Serie A.

Internazionale leed in de vierde speelronde al zijn tweede nederlaag. Siena won in Milaan met 2-0. AC Milan verloor bij Udinese zelfs al voor de derde keer, nu met 2-1.

Siena ging voor de zeventiende keer op bezoek bij Inter, waar Wesley Sneijder de negentig minuten volmaakte. De 108-jarige club won door goals in het laatste kwart van de wedstrijd van Simone Vergassola en Francesco Valiani voor de eerste keer in San Siro.

Milan, mét Urby Emanuelson maar zónder Nigel de Jong, verloor in Udine niet alleen drie punten, maar zag in de tweede helft zowel Cristian Zapata en invaller Kevin-Prince Boateng tegen hun tweede gele kaart aanlopen. Udinese-icoon Antonio Di Natale velde halverwege de tweede helft vanaf de stip Milans vonnis.