NOS NieuwsAangepast

Drie doden in woning Kekerdom

In een woning in Kekerdom in Gelderland zijn vanochtend drie doden gevonden, meldt de politie. Eén van hen is een 59-jarige politieman van het korps Gelderland-Zuid. De andere twee zijn een man en een vrouw.

In het huis waar de politieman in zijn eentje woonde, is ook een hennepkwekerij ontdekt. De man had een leidinggevende functie bij de recherche.

Het huis staat aan de Weverstraat in Kekerdom, een dorpje in de Ooijpolder. De politie is nog bezig met onderzoek. Het is nog onduidelijk of er een verband is tussen de hennepkwekerij en de dood van de drie mensen.

Dienstwapen

Ook in Millingen aan de Rijn wordt een huis doorzocht. De politie wil niet zeggen of dat het huis is van één van de andere slachtoffers. Regionale media melden dat naast de politieman een man en een vrouw uit Millingen zijn omgekomen.

Omdat er een politieman van Gelderland-Zuid bij betrokken is, wordt het onderzoek uitgevoerd door het korps Gelderland-Midden. Volgens de politie mocht de medewerker een dienstwapen dragen. Hoe de drie mensen zijn omgekomen, is niet bekendgemaakt.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl