NOS NieuwsAangepast

Spin kruipt uit gitaar oud-Oasis-lid

Crewleden van gitarist Noel Gallagher zijn gisteren flink geschrokken van een enorme spin die uit de gitaar van het voormalige Oasis-lid kroop. Vlak voordat Gallagher als hoofdact zou optreden op het Jersey Live Music Festival, op het Britse eiland Jersey, dook de centimeters lange spin op.

De crewleden ontdekten de spin toen ze de koffers van de gitarist aan het uitladen waren. Uit één van zijn gitaren kwam opeens een grote zwarte spin met groene poten tevoorschijn.

Afgesloten

Het dier werd snel gepakt maar de organisatie van het festival wilde het zekere van het onzekere nemen en sloot de ruimte af. Daarna werd gekeken of er nog meer spinnen met de spullen van Gallagher waren meegereisd.

Specialisten analyseren om wat voor soort spin het gaat en proberen te achterhalen hoe hij in de gitaar van Gallagher is gekomen. Mogelijk heeft hij hem op zijn reizen als muzikant opgepikt.

Gallagher zelf heeft de paniek gemist, maar keek voor de zekerheid nog even twee keer in zijn gitaar voordat hij begon te spelen.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl