NOS NieuwsAangepast

Kickbokser Badr Hari aangehouden

Vechtsporter Badr Hari heeft zich woensdagavond gemeld bij de politie. Hij is aangehouden en zal donderdag worden verhoord door de recherche. Dat heeft zijn advocaat Marnix van der Werf tegenover de NOS bevestigd.

Volgens Van der Werf legt Hari morgen een inhoudelijke verklaring af. Wat de vechtsporter gaat verklaren, wil Van der Werf niet zeggen. "Dat gaat hij eerst aan de rechercheurs vertellen. Hij geeft in ieder geval zijn volledige medewerking aan het onderzoek'', stelt de raadsman.

Mishandeling

De 27-jarige Hari wordt verdacht van zeker twee gevallen van zware mishandeling. Zo zou hij zakenman Koen Everink hebben mishandeld tijdens dancefeest Sensation White in de Amsterdam Arena. Ook de mede-eigenaar van een Amsterdamse club heeft aangifte gedaan tegen Hari. De ondernemer zou in zijn eigen zaak, Club Air, ernstig mishandeld zijn door Hari.

Hari was de afgelopen weken in het buitenland. Om te voorkomen dat hij bij terugkomst met veel tumult zou worden aangehouden, had Hari met het Openbaar Ministerie afgesproken dat hij zich zelf zou melden op een politiebureau.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl